Loona965643Rising Novice1 year agoaktualizacja Hej, po ostatniej aktualizacji mam taki problem (zdjęcie). Co zrobić? Zrzut ekranu 2025-05-29 132346.png82 KB
EA_KalinaCommunity Manager1 year agoSprawdź jeszcze działanie gry z poziomu nowego konta administratora i daj znać jak poszło.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,780 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,780 Posts
Recent Discussionsnie można zaadoptować zwierzaka Mam problem z adopcją psa, ponieważ gdy naciskam "zaadoptuj zwierzaka", nic się nie dzieje. Zwierzak nie jest dodawany do rodziny, a mam tylko jedną osobę w rodzinie. Co mam zrobić ?. Ciemny ekran w CAS Witam wszystkich! Tworzyłem rodzinę do mojego projektu, posiłkując się simami z galerii. Wszystko działało sprawnie, dopóki przy załadowaniu jednego sima ekran się ściemnił. Gra poza tym cały czas o...Drzewo genealogiczne Cały czas w grze mam błędy w drzewie genealogicznym. Dodają się jakieś irracjonalne związki i połączenia. Np. moja simka ma dziecko z simem, a nagle ona jest jego siostrą. Albo jak dwóch nastolatków ...The Sims 4 - Sim zawiesza się przy interakcjach (brak reakcji na polecenia) nie wiem jak mam to ładnie opisać , ale pod czas rozgrywki nie działaj większość interakcji z innymi simami albo zwierzętami , co mam na myśli , po kliknięci np :przytul kota - sim bierze zwierzaka...The Sims 4 - częste crashe, zacinanie gry i powracające błędy po aktualizacjach Moje zgłaszane błędy nadal są .Kolejne aktualizacje dokładają nowe (te zgłaszane i usunięte u innych).Budowanie .rozbudowywanie domów co chwila wywala z gry .Gra staje się koszmarem , po 30 minutach ...