Loona965643Rising Novice7 months agoaktualizacja Hej, po ostatniej aktualizacji mam taki problem (zdjęcie). Co zrobić? Zrzut ekranu 2025-05-29 132346.png82 KB
EA_KalinaCommunity Manager7 months agoSprawdź jeszcze działanie gry z poziomu nowego konta administratora i daj znać jak poszło.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,585 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,585 Posts
Recent DiscussionsAktualizacja The sims 4 Czy tylko ja nie mogę odpalić simsów po ostatniej aktualizacji? Zero możliwości innego odpalenia, bo EA wyświetla mi informacje : I od wczoraj nic się nie dzieje, resetowałam komputer i wylogowy...Nie chce się włączyć Hej, od paru miesięcy mam problem i chcę go w końcu naprawić . Wcześniej jak chciałam włączyć grę i wybrać rodzinkę, która będę grała to ladowal mi sie ten mały obraz co pokazuje ile jest simow i ja...Gra całkowicie nie działa Dzień dobry, kilka dni temu po uruchomieniu gry nie mogłam nic zrobić - gdy tylko załadowywała się moja rodzina i próbowałam na cokolwiek/kogokolwiek kliknąć, czas stawał w miejscu. Ustawały dźwięki...Błędy Nic nie zostało usunięte a błędów przybyło .Nadal znikają na biało zdjęcie zrobione na podstawie zdjęć. Aspiracje :lepkie rączki nie ma czegoś takiego jak ukradnij czy tam zwiń, liceum : nie odznacza...Wywala mi gre po włączeniu Mam problem z włączeniem ts4 na komputerze, mianowicie gdy włączam grę z ea app to pokazuje mi logo ts4 zaczyna grać muzyka i nagle gra się wyłącza i wyświetla mi się ten komunikat. Mam mody i dlc na...