Loona965643
7 months agoRising Novice
aktualizacja
Hej, po ostatniej aktualizacji mam taki problem (zdjęcie). Co zrobić?
lisia776 Dzięki za Twój DxDiag. Upewnij się, że podczas uruchamiania gry wykorzystywana jest dedykowana karta graficzna Twojego laptopa, a nie ta zintegrowana z płyta główną. link
Dodatkowo, jeśli po naprawieniu gry możesz przejść w opcje zaznacz tryb laptopa oraz tryb okienkowy.
Twoja karta graficzna posiada sterowniki z października 2024 - upewnij się, na stronie producenta laptopa oraz karty graficznej, czy nie zostały wydane świeższe sterowniki.
- Card name: AMD Radeon 760M Graphics
- Driver Date/Size: 29.10.2024
Sprawdziłam sterownik nie ma nowej wersji póki co....
zaznaczylam tryb laptopa oraz tryb okienkowy...ale
Config [Found: 0, Supported: 1] nadal nie rozpoznaje karty...
dodam tylko, że gra działa normalnie grafika jest ok tylko wyskakuje to powiadomienie, że w bazie danych nie ma mojej karty graficznej i gra jej nie rozpoznaje...
o ile to, że mogę grać normalnie z ładna grafiką w grze jest super to jednak niepokoi mnie to, że gra nie widzi karty nie znam się za bardzo na zawiłościach technicznych ale czy grając w grę kiedy nie rozpoznaje ona mojej karty mogę uszkodzić kartę graficzną bądź mieć jakieś problemy w grze?
w pomocy ea poradzili mi podmienić plik graphicsCard.sgr lub dodac do niego moja kartę i wrzucić skopiowany do folderu ConfingOverride co już zrobiłam a mimo to gra nadal nie widzi karty... nie wiem już co mam zrobić i czy mogę bezpiecznie grać:-(