Loona965643Rising Novice1 year agoaktualizacja Hej, po ostatniej aktualizacji mam taki problem (zdjęcie). Co zrobić? Zrzut ekranu 2025-05-29 132346.png82 KB
lisia776Rising Rookie11 months agoWeszłam jeszcze raz na stronę producenta...jednak jest nowy sterownik ogarnę to i dam znać czy pomogło....
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago7,773 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago7,773 Posts
Recent DiscussionsDrzewo genealogiczne Cały czas w grze mam błędy w drzewie genealogicznym. Dodają się jakieś irracjonalne związki i połączenia. Np. moja simka ma dziecko z simem, a nagle ona jest jego siostrą. Albo jak dwóch nastolatków ...Gra się wyłącza Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (w...Ciemny ekran w CAS Witam wszystkich! Tworzyłem rodzinę do mojego projektu, posiłkując się simami z galerii. Wszystko działało sprawnie, dopóki przy załadowaniu jednego sima ekran się ściemnił. Gra poza tym cały czas o...Trądzik Trądzik pokazuje się u każdego sima, dziecka, nastolatka, młodego dorosłego, a mam wyłączony w ustawieniach nie wiem już co robić, usuwałam mody, instalowałam jakieś, usunęłam pliki, sprawdzałam w ca...Błąd w aspiracji Udany Rodowód Nie mogę ukończyć aspiracji Udany Rodowód, ponieważ nie zalicza mi aspiracji ukończonej przez dziecko. Próbowałam na różne sposoby polecane w necie - i tak nie działa.