Forum Discussion

warmgrave's avatar
warmgrave
Seasoned Newcomer
19 days ago

Błąd zapisu gry (kod błędu 21)

Po najnowszej aktualizacji pojawił się błąd zapisu gry (kod 21), nie można dokonać zapisu oraz błąd dostawy zawartości (kod 00000008:00000000000000c8)

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 days ago

Hej Patelixiaa​ 

Dzięki za dołączenie do rozmowy. Masz już bardzo wiele ważnych kroków za sobą. Chciałabym Cię jeszcze poprosić o przetestowanie działania gry na zupełnie nowym koncie administratora (bez wcześniejszych savów, modów oraz bez żadnych pobrań z Galerii).

Daj znać jak poszło.

• Patelixiaa's avatar
    Patelixiaa
    Newcomer
    11 days ago

Hej, mam ten sam problem po aktualizacji.

Grałam z modami, więc myślałam, że to tutaj będzie problem, ale odinstalowałam wszystkie, naprawiłam grę i dalej jest bez zmian. Zawartości nie da się pobrać i nie mogę zrobić zapisu żadnej gry, nawet nowo rozpoczętej. Z OneDrive nie korzystam, mam tą aplikację odinstalowaną a na dysku mam 30 GB wolnego miejsca. "Zapisz jako" również nie działa. 

Ostatecznie odinstalowałam TS4 razem z dodatkami i zainstalowałam ją na nowo, to również nie pomogło, co jeszcze mogę zrobić? Bo niestety w tej sytuacji, od ostatniej aktualizacji, nie mam jak grać w grę.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

Hej warmgrave​ 

Dzięki za zgłoszenie. Bbłąd zapisu (kod 21) po aktualizacji The Sims 4 najczęściej jest powiązany z problemem zapisu danych gry lub dostępem do folderów. Na start spróbuj proszę wykonać poniższe wskazówki:

• wyjdź z gry i uruchom ją ponownie jako administrator,
    • sprawdź, czy w Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 masz wystarczająco wolnego miejsca i czy folder nie jest ustawiony jako „tylko do odczytu”,
    • jeśli używasz OneDrive lub innej chmury, tymczasowo wyłącz synchronizację folderu Dokumenty i sprawdź zapis ponownie.

Kod 00000008:00000000000000c8 często pojawia się razem z tym błędem, gdy gra nie może poprawnie zapisać lub dostarczyć zawartości po aktualizacji. Daj proszę znać:

• czy grasz z modami czy bez,
    • czy problem występuje we wszystkich zapisach, czy tylko w jednej rodzinie,
    • czy zapis „Zapisz jako” też kończy się błędem.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,642 Posts