Forum Discussion

Heroiczny_Juste's avatar
5 years ago
Solved

Błąd (CE-34878-0) PS4 The Sims 4

Witam, odkąd zainstalowałam najnowszą aktualizację na PS4, co jakiś czas podczas grania w The Sims 4 wyrzuca mnie z gry i pojawia się taki błąd (w załączniku). Czy wie ktoś może jaka może być tego przyczyna i co w takim wypadku zrobić? Byłabym wdzięczna za odpowiedź

8 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @Heroiczny_Justek

To bug aktualizacji wystepuje na wszystkich urzadzeniach - konsolach, komputerch Mac i PC. Dotknal tysiace graczy na calym swiecie.
    EA nad tym pracuje i zapowiada ze naprawi ten bład w tygodniu po 20 listopada. (Zawsze jednak jest nadzieja ze uporają sie z tym szybciej)
    Idz do pierwszgo postu w tym linku i kliknij napis ME TOO
    https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues-Consoles/Current-Issue-PS4-Sims-4-Random-Crashing-Patch-1...

Nie jestem pracownikiem EA
  • @Heroiczny_Justek Mi dodatkowo oprócz tego bledu zacina się gra, nie wczytują się całkowicie obrazy. Gdy anuluje jakaś czynność zostaje ona i blokuje się aż do momentu ponownego włączenia gry .
  • Jestem już po aktualizacji i gra przestała się zacinać, jednak nadal jest problem z simami, który nie chcą się postarzyć. Ale to może też niedługo naprawią

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @Heroiczny_Justek

Uzyj do postarzenia tortu ale ustaw go na blacie kuchennym nie na stole. Blat kuchenny weź z podstawki i ustaw go po srodku pomieszczenia. Na
    większosci stolow ta opcja postarzenia sie na dzis nie dziala. W kompach tez. Biorac pod uwage jak wiele bledow ma do naparwienia EA na dzis to niepedko to interakcje na stołach naprawią.
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @x_Gagatka_x

Sprobuj wyczyscic cache gry. Odłącz konsole od pradu na piec minut i wlacz ponownie. Inna opcja to reinstalacja gry. To jedyne sposoby naprawy gry na konsoli na dziś niestety.
  • Zibzula's avatar
    Zibzula
    5 years ago

@Heroiczny_Justek  napisał/a:

Jestem już po aktualizacji i gra przestała się zacinać, jednak nadal jest problem z simami, który nie chcą się postarzyć. Ale to może też niedługo naprawią

U mnie mimo, że po najnowszej, wczorajszej aktualizacji pojawił się komunikat, że błąd został naprawiony,to nadal jest. Gram kilka minut i mnie wyrzuca,nie da się zagrać nawet jednego simowego dnia. Dodatkowo pojawił się problem z przelaczaniem z sima na sima. Macie jakieś pomysły co zrobić, żeby wszystko wróciło do normy?

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,710 Posts