Forum Discussion

wikix11's avatar
wikix11
Seasoned Rookie
1 month ago

Błędy - d. życie i śmierć, propozycja - królewskie dziedzictwo.

Po nowej aktualizacji pojawił się błąd w działaniu dodatku życie i śmierć. Duchy simów nie mogą odrodzić się do wybranych rodzin. 

Dodatkowo...

Cały czas brakuje aktualizacji w dodatku królewskie dziedzictwo.

Ponownie apeluje, aby dodać funkcję, w której sekretne dzieci mogą w późniejszym wieku (nastolatek+) poznać swoich biologicznych rodziców. Ta funkcja znacząco wzbogaciłaby funkcjonowanie rozgrywki. 

Sul, sul! 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej wikix11​ 

Dziękuję za zgłoszenie obu kwestii.

W sprawie duchów, które po aktualizacji nie mogą odrodzić się w wybranej rodzinie, napisz, proszę, na jakiej platformie grasz oraz czy problem występuje również po wyłączeniu modów i zmodyfikowanej zawartości. Daj też znać, czy dotyczy to wszystkich duchów i rodzin, czy tylko konkretnego zapisu w grze.

Sugestię dotyczącą dodatku „Królewskie dziedzictwo” również przekażę dalej. 

Dziękuję za podzielenie się pomysłem!

• wikix11's avatar
    wikix11
    Seasoned Rookie
    1 month ago

Dziękuję za przekazanie sugestii dalej, jest to dla mnie ważne. 😇
    Nie wiem o co chodzi z tą platforma - gram przez EA i mam połączone konto z epic games. Nie mam żadnych modów ani zmodyfikowanej zawartości. Wszystkich duchów i rodzin, próbowałam dwa razy. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,896 Posts