Forum Discussion

Lobuzy1010's avatar
1 year ago
Solved

Brak dodatków - origin nie działa, w EA play nic nie ma! Pomocy!

Moja córka chciała pograć w The Sims4. Niestety okazało się, ze Origin (przez 2-3 lata córka nie grała) zmieniło się na EA. Przeszukałam fora w których pisało (wiadomości z 2023 czyli już "stare" informacje), ze origin jeszcze działa i tam można sprawdzić dodatki i jakby odświeżyć je/załadować (wcześniej grała normalnie w te zakupione dodatki). Niestety teraz już origin nie działa pojawia się okienko EA play i nic nie można zrobić. Grę naprawiałam kilka razy w EA play, czyściłam pamięć podręczną i dalej nic. Mam 3 dodatki: wiejska sielanka, psy i koty i cztery pory roku.

Błagam Was o pomoc!

• Hej @Lobuzy1010 

Zawarość Biblioteki Origin nie różni się od zawartości Biblioteki w EA app, tylko pod warunkiem, że do EA app zalgujesz się tym samym kontem.

• Jeśli w Bibliotece EA app widoczna jest okładka The Sims 4 wówczas należy sprawdzić opcję "Zarządzaj dodatkami" aby pobrać już zarejestrowane DLC.
    • Jeśli nie widzicie wszystkich swoich gier, oznacza to, że należy wylogować się z EA i zalogować za pomocą tych samych danych jak wcześniej w Origin.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Lobuzy1010 

Zawarość Biblioteki Origin nie różni się od zawartości Biblioteki w EA app, tylko pod warunkiem, że do EA app zalgujesz się tym samym kontem.

• Jeśli w Bibliotece EA app widoczna jest okładka The Sims 4 wówczas należy sprawdzić opcję "Zarządzaj dodatkami" aby pobrać już zarejestrowane DLC.
    • Jeśli nie widzicie wszystkich swoich gier, oznacza to, że należy wylogować się z EA i zalogować za pomocą tych samych danych jak wcześniej w Origin.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago
7,582 Posts