Forum Discussion

aa59fc4f46ed98e5's avatar
aa59fc4f46ed98e5
Seasoned Newcomer
3 hours ago

Usunięte dodatki

Kilka lat temu grałam dużo w ts4, zalogowałam sie do konta ea i w mojej bibliotece są simsy (oczywiście nie pobrane, teraz to robie). Miałam duzo dodatków, pakietów rozgrywki i akcesori, a teraz jedyne co mi zostało to darmowy dodatek świąteczny. Kupowałam je przez płyty, a ich jakby nie było w bibliotece, tylko na tym koncie są same simsy bez zawartości.

5 Replies

• aa59fc4f46ed98e5​ 

Niedawno zmienił się sposób instalowania dodatków i teraz najpierw musisz wejść do gry, a następnie w Głównym Menu kliknąć w zakładkę z napisem "Rynek" >Mój Zbiór>Wybór pakietów i tam zaptaszkuj nieaktywne dodatki. 

Uwaga! : 

• Mam wszystkie dodatki aktywne, więc u mnie na zdjęciu poniżej widać opcję "aktywne".  
    • Zaznaczcie tylko te nieaktywne. Zaznaczenie i potwierdzenie aktywnych dodatków spowoduje wyłączenie ich w grze!
  • aa59fc4f46ed98e5's avatar
    aa59fc4f46ed98e5
    Seasoned Newcomer
    1 hour ago

Dalej nic, w grze mam tylko darmowy pakiet świąteczny. Mam wszystkie płyty, dodatki działały, nie moge przecież użyć kodu ponownie... 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 minutes ago
7,689 Posts