Forum Discussion
kreatora
3 years agoHero (Retired)
@Divaya
Pierwszy raz spotykam się z takim błędem, który nie jest spowodowany modami czy błędami w folderze TS4 w Dokumentach.
Wygląda to jednak na błąd instalacyjny gry.
Jedyne co mogę zasugerować to odinstalowanie gry za pomocą programu REVO - (free version - po lewej) który odinstaluje wszystko co ma związek z TS4 i ponowna instalacja gry.
https://www.revouninstaller.com/revo-uninstaller-free-download/
Uruchom Revo, wybierz TS4 z listy i kliknij Odinstaluj.
Po zakończeniu odinstalowywania wybierz „Moderate” pod „Scanning modes” i kliknij Scan.
Jeśli Revo znajdzie pozostałe wpisy rejestru, zaznacz wszystko, usuń i kliknij Next.
Revo wyświetli „Remaining Data and Folders.”. Wybierz wszystkie.
Zamknij Revo i uruchom ponownie komputer.
Teraz zainstaluj TS4 ponownie z biblioteki EA
Pierwszy raz spotykam się z takim błędem, który nie jest spowodowany modami czy błędami w folderze TS4 w Dokumentach.
Wygląda to jednak na błąd instalacyjny gry.
Jedyne co mogę zasugerować to odinstalowanie gry za pomocą programu REVO - (free version - po lewej) który odinstaluje wszystko co ma związek z TS4 i ponowna instalacja gry.
https://www.revouninstaller.com/revo-uninstaller-free-download/
Uruchom Revo, wybierz TS4 z listy i kliknij Odinstaluj.
Po zakończeniu odinstalowywania wybierz „Moderate” pod „Scanning modes” i kliknij Scan.
Jeśli Revo znajdzie pozostałe wpisy rejestru, zaznacz wszystko, usuń i kliknij Next.
Revo wyświetli „Remaining Data and Folders.”. Wybierz wszystkie.
Zamknij Revo i uruchom ponownie komputer.
Teraz zainstaluj TS4 ponownie z biblioteki EA
3 years ago
@kreatora przydatny ten program, natomiast usunięcie wszystkiego TS4 i reinstalacja nie naprawiły problemu. Programem usunęłam w następnym kroku wszystko związane z EA - ale tak samo, po ponownym zainstalowaniu aplikacji oraz Sims 4 problem nadal jest.
Założyłam ticketa do Supportu EA - ale są mało pomocni żeby nie powiedzieć, że w ogóle 🙂
Założyłam ticketa do Supportu EA - ale są mało pomocni żeby nie powiedzieć, że w ogóle 🙂
- kreatora3 years agoHero (Retired)
Taki bład nigdy dotąd nie wystapił , więc obawiam się ze support raczej ci nie pomoże. ☹️
- 3 years ago
Niestety mam to samo, więc wygląda na to, że to błąd na większą skalę :/ Pytałam się mojej znajomej i ma tak samo chociaż ona juz simsy miała zainstalowane i stało to się przy instalacji dodatku ranczowego ☹️
- kreatora3 years agoHero (Retired)@triadaler
No cóż, też mam zainstalowane Rancho i nie mam tego błędu, (specjalnie sprawdziłam) więc pojęcia nie mam co się stało u was.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,484 PostsLatest Activity: 5 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 4 hours ago
- 4 hours ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago