Forum Discussion

Czarownica7's avatar
1 year ago

Brak możliwości zaplanowania wydarzenia

Witam, 
piszę bardziej z prośbą do twórców gry, ponieważ zaktualizowałam ostatnio The Sims 4. Od kilku, kilkunastu dni nie zaglądałam do gry, ani nawet do aplikacji EA. Wczoraj weszłam do gry i chciałam porobić zadania Nagrody Kosiarza, bo zostały mi zadania z dostępnych ostatnich dwóch tygodni. I gdy chciałam wykonać zadanie "Zaplanuj wydarzenie" nie miałam i nadal nie mam takiej możliwości, ponieważ po wejściu w kalendarz simów i kliknięciu "Zaplanuj wydarzanie", okienko planowania wydarzenia jest całe białe. Nie ma na nim nic przez co nie mogę żadnego wydarzenia zaplanować i tym samym wykonać dane zadanie. Możecie to w miarę szybko naprawić bez żadnego kolejnego błędu?
PS. Z tego co wiem z grup, to nie tylko ja mam całe białe pole w planowaniu wydarzenia, nie tylko ja nie mam możliwości zaplanowania wydarzenia. A próbowałam opcji naprawy i nie podziałało, tylko dzięki temu gra trochę szybciej załadowała się niż zwykle (tak to trwa z pół godziny), ale dalej białe okienko wydarzenia jest.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 14 hours ago
7,582 Posts