Forum Discussion

Shianui's avatar
Shianui
New Novice
12 days ago
Solved

Brak zawartości dodatkowej do Dochodowe Hobby

Cześć,
zakupiłam fizyczny dodatek Dochodowe Hobby (opakowanie z kodem) na PC w sklepie stacjonarnym przed 18.04.2025 (mam paragon potwierdzający zakup z dnia 17.04.2025) . Po przypisaniu kodu do EA app i zainstalowaniu dodatku nie pojawiła się zawartość dodatkowa, czyli:
Posąg „Ćwiczenie czyni Priscillę”
Gablota "Najsłodszy przysmak"
Lampa "Piękne niedociągnięcia"

Postąpiłam według instrukcji, czyli:
Wyłączenie gry i aplikacji. Kiedy to nie pomogło, zresetowanie systemu operacyjnego. Odczekanie 24h od instalacji. Niestety, do tej pory zawartość dodatkowa nie pojawiła się na moim koncie. 

Pomocy! 

• Hej Shianui​ 

W przypadku zakupu w sklepie stacjonarnym lub internetowym, musisz tam skierować pytanie, gdyż tylko ten sklep odpowiada za dodatkową zawartość i tylko on może dodać  dodatkowy kod do tego dodatku.

2 Replies

• Hej Shianui​ 

W przypadku zakupu w sklepie stacjonarnym lub internetowym, musisz tam skierować pytanie, gdyż tylko ten sklep odpowiada za dodatkową zawartość i tylko on może dodać  dodatkowy kod do tego dodatku.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,153 PostsLatest Activity: 35 minutes ago