Forum Discussion
@SimSiaSoR22
Ach zapomniałam ze to Steam!
Na Steamie szukaj tam:
Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Sims 4
- 3 years ago@kreatora Dodałam grę do wyjątków w folderze steam, ale w folderze origin games nie widzę gry
- 3 years ago@kreatora ani w folderze EA games
- 3 years ago
@kreatoraChcę także dodać, że próbowałam niektórych sposobów z tego postu, gdzie ktoś nie mógł zainstalować ea app, ale to też nic nie pomogło. Nie wiem czy dobrze dodałam do wyjątków te pliki, bo tylko dodałam te dwa z folderu steam, a z folderu origin games lub ea games nie, bo tam nie było w ogóle folderu The sims 4. Były puste. Dodam też, że muszę zawsze uruchamiać grę niestety z wyłączonym internetem, bo mam konto współdzielone i nie można inaczej. Może to jest powód dlaczego nie chce się gra włączyć, bo może na ea app sie nie da włączyć gry z wyłączonym internetem? Nie mam pojęcia. Ale wiem, że kiedy działał mi origin to wszystko działało, tylko po każdym ponownym uruchomieniu musiałam ponownie go instalować. Nie mam pojęcia co robić.
- kreatora3 years agoHero (Retired)
@SimSiaSoR22
Dobrze dodałaś to do wyjątków. Mogłas takze dodać plik EA.exe ale myśe ze faktycznie przyczyna tkwi we współdzielonym koncie , bo jak na razie faktycznie nie da sie uruchomić gry bez włączonego internetu.
Monesz sprobować uruchomić grę przez klikniecie na plik TS4. exe w folderze Steamu ale nie sadzę aby to zadziałało.
Geberalnie bowiem jesli ktos nie mógł uruchomić gry ze Steamu rada była aby zalogował sie do EA ap i mial je otwarte, z zaznaczoną opcją nie "wyloguj mnie" i jednocześnie spróbował uruchomić gre ze Steamu, co w wypadku jak nie masz połaczena z internetem jest niemozliwe.