Forum Discussion

nattallie96's avatar
nattallie96
Rising Traveler
10 days ago

Nie mogę zapisać parceli

Odczekałam jakiś czas myśląc, że może kolejna aktualizacja naprawi błąd, który mi wyskakuje, ale niestety nie, ciągle przy próbie zapisu parceli pojawia się taki komunikat jak na dołączonym zdjęciu. Z połączeniem internetowym jest wszystko w porządku. Rodziny się zapisują, parcele niestety nie. 

6 Replies

• Hej nattallie96​ 

Jest to błąd gry, który pojawia się losowo u niektórych graczy. Błąd został zgłoszony 3 miesiące temu, gdy po wcześniejszym naprawieniu go przez twórców gry, zaczął się znowu pojawiać. Jeżeli chcesz, możesz opisać swój problem (i również zagłosować)  w tym wątku, który znajduje się na angielskiej części forum EA. Twórcy gry właśnie ogłosili, że niedługo powinna pojawić się poprawka: 

• nattallie96's avatar
    nattallie96
    Rising Traveler
    9 days ago

Nie mogę wejść w ten wątek, wyskakuje mi okienko: „Dostęp zabroniony, nie masz dostępu do tej części społeczności lub ona nie istnieje”

• nattallie96's avatar
    nattallie96
    Rising Traveler
    9 days ago

Niestety i tak mnie po chwili wywala, nawet nie zdążyłem doczytać

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    9 days ago

nattallie96​ 

Wyczyść pliki cookies w przeglądarce, a następnie na górze strony zmień język na angielski. To może pomóc.

• nattallie96's avatar
    nattallie96
    Rising Traveler
    9 days ago

Niestety nic to nie pomogło, dalej mnie wywala po chwili i wyskakuje to okienko o braku dostępu. No nic, czekam w takim razie na obiecana poprawkę

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago
7,746 Posts