katiii851 year agoco zrobić jak nie chce się włączyć świąteczna muzyka w simsach 4 nie chce się włączyć świąteczna muzyka która jest potrzebna do przejścia wydarzenia przytulna uroczystość
EA_KalinaCommunity Manager1 year agohej @katiii85 Nie chce się włączyć po wybraniu tej opcji czy może nie znajdujesz "świątecznej muzyki? Spróbuj też wymienić sprzęt na którym słuchasz muzyki.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago7,568 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago7,568 Posts
Recent DiscussionsProblem lokatorów niepłacących czynszu w The Sims 4 For Rent posiada znany, uporczywy błąd, który często powiązany jest z uszkodzonymi danymi zapisu lub problemami z podstawową mechaniką pakietu. Na razie jednak nie ma oficjalnego rozwiązania tego pr...Lista problemów: nadchodzące poprawki błędów – 6 stycznia 2026 r. Cześć, Simomaniacy! Oto lista problemów, w której podzielimy się z Wami najważniejszymi sprawami zgłoszonymi przez społeczność. Badamy je i mamy nadzieję, że uda nam się nam je naprawić. To tylko l...Wczytywanie rozgrywki Dzień dobry. Po dłuższej przerwie od grania w ts4 chciałam w końcu zagrać. Zaaktualizowałam gre, zaaktualizowałam i usunełam stare mody. Wszystko poprawnie odpaliłam w opcjach gry i gdy chciałam pr...Potrzeby simów Po aktualizacji z 4 listopada, moi simowie, którzy idą do pracy lub do szkoły, nie zaspokajają tam swoich potrzeb głodu i pęcherza. Wracają do domu w krytycznym stanie, często, z wpadką z pęcherzem o...Grillowanie - zupa z kasztanów Po wybraniu Weź porcję zupy z kasztanów, mój sim w kolejce ma napisane Weź zupę z żołędzi.