offlagie7 years agoSolvedCzy w The Sims 4 na PC można grać padem?Czy mogę grać w the sims 4 na PC za pomocą pada bezprzewodowego podłączonego do komputera?Revan2000s7 years agoHej, Niestety, ale The Sims 4 w wersji na PC nie wspiera kontrolerów.
1 ReplyReplies sorted by OldestRevan2000sHero+7 years agoHej, Niestety, ale The Sims 4 w wersji na PC nie wspiera kontrolerów.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,708 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,708 Posts
Recent Discussionsbrak dodatku do pobrania Niedawno kupiłam w Empiku nową grę dodatek do The Sims 4 Życie i śmierć. Po dodaniu kodu z pudełka nie nastąpiło pobranie gry.... nie widnieje ona też w zarządzaj dodatkami.... próbowałam już wszystk...Chodzenie Zauważyłam że Simowie zaczynają chodzić wzdłuż ścian a nie swobodnie jak wcześniej. Zamiast iść na wprost idą wzdłuż ściany i nie można normalnie budować bo wszystko ich blokuje Problem z dodatkiem Co w sytuacji, gdy dodatek (w moim przypadku "Cieplo i przytulnie") rzekomo jest w moim posiadaniu (widoczny w bibliotece etc.), ale niezainstalowany? Jest oznaczony jako posiadany (zawartość w grz...Dodatek Czar natury Mam zainstalowany dodatek Czar Natury, jednakże świat nie jest widoczny i nie można go uruchomić. Próbowałam już odinstalowania i ponownej instalacji oraz restartu komputera jak również konta, ale na...problemy z posiadanymi dodatkami witam! mam problem z posiadanymi dodatkami nie chcą mi działać w grze. Na rynku pisze że mam je posiadane a nie mogę ich kliknąć bo pisze że są nie zainstalowane. Nawet nie mogę ich kliknąć żeby je z...