Forum Discussion

monifi-super's avatar
monifi-super
Rising Novice
22 days ago
Solved

Długie wyskakiwanie akcji

Hej, czy da się coś z tym zrobić?  Przy klikaniu na cokolwiek muszę długo czekać aż wyświetlą mi się opcje akcji do wyboru. Jeśli mam włożone w pliki mody to najdłużej muszę czekać na reakcje przy k...
  • danuta720's avatar
    danuta720
    15 days ago

monifi-super​ 

To nie tak!  😟 Usuń to nowe konto na EA App!

Gdy już je usuniesz to na komputerze/laptopie - otwórz katalog Dokumenty>Electronic Arts - tam znajdziesz folder The Sims 4 > i ten folder  przenieś na pulpit komputera/laptopa!

Następnie zaloguj się na stare konto w EA App (aplikacja EA) i włącz grę.  Wtedy w katalogu Dokumenty>Elektronic Arts utworzy się nowy folder The Sims 4.

W nowej grze wybierz jakiegoś Sima i umieść go w jakimś domu, a potem zapisz grę według opcji "Zapisz jako" i wyjdź  z niej. Następnie postępuj według wskazówek, które podałam Ci wyżej (czyli do nowego folderu The Sims 4 w katalogu Dokumenty/Electronic Arts-  przenieś/zamień foldery saves i Tray ze starej gry).

Nie wiem też, skąd mogłaś wiedzieć, które mody są zepsute?

Możesz je sprawdzić tylko w jeden sposób, czyli w nowej grze >wkładając je tam małymi partiami (po kilka sztuk) i sprawdzając rozgrywkę. Robisz to do momentu, dopóki nie wykryjesz (i nie usuniesz z gry) wszystkich zepsutych modów/CC.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago
7,611 Posts