Forum Discussion
Hej @Zenabo1938
Przykro mi z powodu pojawiających się problemów z uruchomieniem gry.
Jeśli na Twoim komputerze posiadasz zainstalowany system Windows 7 upewnij się, że jest on zaktualizowany do najnowsze wersji i pobrane są wszystkie (nawet opcjonalne aktualizacje).
Jeśli problem będzie pojawiać się nadal - prześlij nam proszę zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
też mam problem z grą po aktualizacji, od dziś - też windows 7, EA się uruchamia, przeinstalowałam całą grę (wraz z wywaleniem wszystkich folderów na dysku) i nic ☹️ Windows7 aktualny, sterowniki karty graficznej też.
Po włączeniu gry wyskakuje okienko "Error: Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie".
- 11 months ago
Cześć widzę że to problem u innych również.....zastanawiałem się nad wymianą windowsa z 7 na 10 moze to coś da skoro nie można grać na windows 7...ale nie wiem wkurzyłem się i zostawiłem sprawę....Może to wina platformy Ea app...nie wiem co z tym fantem zrobić...Pozdrawiam
- 11 months ago
Sądzę że nic nie zrobimy tylko trzeba zainstalować innego windowsa....zamiast windows 7 .....windowsa 10...i to nie wiem czy gra będzie działać...póki co jestem wściekły ...bo to już drugie konto...więcej nie będę tracic kasy ..jak nie zadziała z windows 10.....kończę z tym
- 11 months ago@Zenabo1938 W aplikacji EA wejdź w "zarządzaj" - "pokaż właściwości" - "zaawansowane opcje uruchamiania" wpisz "-dx9". U mnie pomogło.
- 11 months ago
@Malgi456Jesteś wielki! Męczyłam się od tygodnia z tym problemem. Dziękuję za rozwiązanie!
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 10 hours ago
Nie mogę włączyć gry
Solved13 hours ago- 14 hours ago