szlasNewcomer1 month agoSolvedDziwny nalot na simsach Na Simsie pojawia się dziwna powłoka. Próbowałam restartować simkę, grę i aplikację. Nic to nie dało. 20251214_172426.jpg4.3 MB20251214_172410.jpg3.3 MBEA_Kalina30 days agoHej szlas Zacznij od poradnika: Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami.
EA_Kalina30 days agoHej szlas Zacznij od poradnika: Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami.
EA_Kalina30 days agoHej szlas Zacznij od poradnika: Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 54 seconds ago7,572 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 54 seconds ago7,572 Posts
Recent Discussionsgra nie chce się włączyć od wczoraj Hejka, wczoraj próbowałam włączyć simsy, przy ikonie gry na EA cały czas “kręcą się” trzy kroki, jakby ładowanie, po chwili na górze ekranu wyskakuje komunikat na żółto - wczytywanie trwa dłużej niż ...W tytule klucz jest nieprawidłowy Powiedz ich że kod taki masz i wyślij im załączniku kod że zdjęciem jaki posiadasOpisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platform...The sims 4 nie chcą się uruchomić Gdy chcę włączyć grę pojawia mi się czarny obraz i nic więcej się nie dzieje. Gdy wychodzę z tego czarnego ekranu pojawia się komunikat, że wystąpił błąd który uniemożliwił uruchomienie gry. Proszę o...Bal Licealny w "Licealne lata" hej, nie działa mi bal licealny, nie mam go w kalendarzu., wszystkie inne wydarzenia związane z dodatkiem takie jak sprawdziany itd. mam. Jestem nawet zapraszana na imprezę przed balem, ale nie prz...Wielki worek z prezentami - Aktualizacja 13/1/2026 Sul, sul, Simomaniacy! Mamy nadzieję, że miło spędziliście święta! Choć Papcio Mróz wybiera się do domu, my wracamy po przerwie i przynosimy Wam wielki worek prezentów, pełen darmowych akcesoriów C...