Forum Discussion

emobaguette's avatar
1 year ago
Solved

gra simsy nie wyswietla sie na ekranie.

pisze 2 raz, poniewaz nir mam dalej rozwiązania. 

nie wiem, czy dobrze to opiszę, ale gdy chcę wejść na TS4 to nie moge. nie pokazuje mi kompletnie gry na ekranie, nie ma też jej w innych oknach, lecz gdy wejde na EA to przycisk "graj jest szary,(tak jakbym właśnie była w grze) oraz piszę,że ostatnio grano "dzisiaj". niestety nie moge dodać zdjęcia ale mam nadzieję,że ktoś zrozumiał. jeśli ktoś wie o co chodzi proszę o pomoc.

krótko mówiąc, gra się nie wyświetla na pulipicie, tak jakbym nie miała jej włączonej, ale na EA APP pokazuje, jakbym grała. (wyjmowalam mody, nic to nie dawalo)

• Hej @emobaguette 

Napisz jeszcze czy po ponownym uruchomieniu PC, przycisk graj w EA app jest wciąż szary? Napisz także czy posiadasz dodatkowy antywirus a jeśli tak to jaki.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @emobaguette 

Napisz jeszcze czy po ponownym uruchomieniu PC, przycisk graj w EA app jest wciąż szary? Napisz także czy posiadasz dodatkowy antywirus a jeśli tak to jaki.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago
7,568 Posts