Gra The Sims 4 nie chce się włączyć
Witam serdecznie!
Od jakiegoś czasu gra The Sims 4 nie chce się w ogóle włączyć. Jestem zalogowana na aplikacji EA oraz w prawidłowo powiązanej z nią aplikacji Epic Games co na potwierdzenie jest zrzut ekranu 1 (mam tylko jedno konto EA i tylko jedno konto Epic Games). W momencie próby uruchomienia gry z poziomu pulpitu lub aplikacji EA lub aplikacji Epic Games wyskakuje mi okienko z aplikacji EA z prośbą o zalogowanie się do aplikacji EA, pomimo bycia już zalogowaną (zrzut ekranu 2). Loguję się tak, jak okienko mnie ,,prosi" i dostaję informację tak jak na zrzucie ekranu 3, że udało się znaleźć co najmniej jedno powiązane konto i tak dalej. Wyłączam to okienko i próbuję włączyć grę jeszcze raz, jednak gra się nie włącza a pojawia się znowu okienko z aplikacji EA z prośbą o zalogowanie (zrzut ekranu 2), pomimo tego, że jestem zalogowana. I tak w kółko. Gram na oficjalnej, zakupionej przeze mnie grze, która jest przeze mnie regularnie aktualizowana. Modyfikacje do gry posiadam jedynie z CurseForge (nie pobieram modów z internetu, wszystkie mody również regularnie aktualizuję). System operacyjny to Windows 10. Sterowniki kart graficznych mam aktualne (je również staram się aktualizować regularnie). Próbowałam już naprawdę wielu rzeczy głównie z pomocą konsultantów w Pomoc EA. Zaczynając od niewinnej naprawy gry, instalowanie jej ponownie następnie stworzenie konta administratora aby móc ją uruchomić aż po ponowny rozruch całego systemu i komputera. Niestety bezskutecznie. Nic nie pomaga. Forum jest moją ostatnią deską ratunku. Bardzo proszę o pomoc!
Pozdrawiam, Asia