Forum Discussion
28.07.2022 r kupiłam dodatek The sims 4 licealne lata ale nie otrzymałam gratisowego pakietu „Odjechany sprzęt streamera”.
Proszę o naprawę tego na koncie.
Ponadto podwójnie wyświetla mi się na originie ten dodatek a gratisu brak.
- 3 years ago
pisze do nich na EA i Origin - wysłałam im paragon z media expert - zero rozwiązania tego problemu od czwartku eh czekam aż ktoś się skontaktuje kto to naprawi, dodatkowo ten dodatek the sims 4 licealne lata wyświetla mi się dziwnie na origin bo podwójnie. Tego gratisu nigdy wysłać nie umieją z automatu - powinni wprowadzić klucze do tych gratisów osobne na gratis - coś jak za the sims 3 było w pudełkach dodatkowy kod na gratis.....to by rozwiązało problem. Bo z automatu u nich to nie działa.
nadal nie posiadam gratisu eh....a o kontakt z EA ciężko - pisałam pare razy to nic nie daje. Od czwartku brak rozwiązania problemu
- kreatora3 years agoHero (Retired)
- 3 years ago
oby coś z tym zrobili - wysłałam im zgłoszenie i pozostaje mi czekać na jakiś kontakt z ich strony bo z automatu to na pewno nie przejdzie - ta sama akcja co przy wijskiej sielance - ale wtedy jakaś miła pani z EA odblokowała mi z wiejskiej sielanki na twiterze,,teraz bark odpowiedzi od czwartku.
- 3 years ago
Ten sam problem. Gra kupiona w Euro RTV AGD. Do media expert jest strona do naprawy tego błędu gdzie zgłasza się brak tego bonusu. Czy ktoś wie czy dla Euro też istnieje taka strona?
- 3 years ago@4arabica6 Dalej nie masz tej dodatkowej zawartości?
- 3 years ago
Dalej. Kontaktowałam się z EA to powiedzieli tylko, że mam czekać bo oni mają bardzo dużo takich zgłoszeń i zrobią aktualizację naprawczą. Także dalej mam i zdublowany dodatek (wysyłałam screeny do EA) i brak zawartości bonusowej. Totalnie nie rozumiem. Jak kiedyś do The sims 3 były jakieś edycje limitowane to dodatkowe kody były w pudełkach, nawet przy wiejskiej sielance zadziałał mi dosłownie po kilku godzinach. Czemu teraz to aż tak nie działa?
EDIT:
Zgłosiłam przez formularz reklamacyjny na swoim koncie EuroRTVAGD i dosłownie przed chwilą uznali reklamację i podesłali mi kod do tego bonusu - wszystko działa.
Więc jak ktoś kupił w euro to musicie zarejestrować paragon lub podać nr zamówienia internetowego i wybrać opcję "Zgłaszam brak w wyposażeniu
Towaru"
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 4 hours ago
- 4 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago