Forum Discussion
Zakupiłem wersje pudełkową w empiku i nie otrzymałem zawartości dodatkowej ,a ponadto wyświetla mi się 2 pary licealnych lat jak na załączonym screenie i 1 posiadam a 2 nie i nie mogę nic z tym zrobić. Czy mogę prosić o pomoc ?
- marekzb3 years agoSeasoned Hotshot
A mnie przy zakupie Licealnych lat nie zapowiadali żadnego gratisu i nie mam teraz problemu.
- 3 years ago
Ten gratis miał dostać każdy kto kupi dodatek do 8 września 2022 roku - ze tego nie dali to to jest oszukiwanie ze cos dacie EA by klient kupił wcześniej dodatek - to jest naciąganie na kupno wcześniejsze a po kupnie zero pomocy z waszej strony z brakiem i z grą która zaczęła szwankować przez pewnie to ze origin widzi dany dodatek podwójnie. Po wiejskiej sielance miałam ten problem też ale wystarczyło znaleźć pomoc na twiterze i odblokowaliście a teraz zero takiej pomocy i zero wiadomości kiedy to odblokujecie. moglibyście zamieścić jakieś sprostowanie na jakiejś polskiej stronie typu sims vip lub sims week, kiedy i czy w ogóle dacie ten obiecywany wszystkim co kupią do 8 września gratis czy go dostaniemy czy nie ? - „Odjechany sprzęt streamera” skoro nie mozna się spodziewać konkretnego odpisu po waszych pracownikach na twiterze, chacie ani na EA ani na EA pomoc ani na originie..... kończę pisać mam dość proszenia się o coś co każdy kupujący powinien dostać jeśli kupi przed 8 września 2022 roku. I szczerze zawsze kupowałam dodatki w dniu premiery a teraz hm mam taki nie smak że nie wiem co zrobię. Syn pewnie bedzie nalegał na kolejne kupno ale skoro EA tak gra to zaczniemy kupować na wyprzedażach a nie w dniu premiery - bo przynajmniej unikniemy nie smaku po obiecankach cacankach.... nie wieże już w słowo "Każdy" bo to nie prawda....
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 4 hours ago
- 4 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago