Solved
Forum Discussion
danuta720
3 years agoHero+
Rozumiem twój ból, ale na forum AHQ pomagają tacy sami gracze, jak ty.
Jeżeli nadal masz jakieś wątpliwości związane z gratisem to jedynym miejscem ich rozwiania jest kontakt z doradcą EA : https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-EA/m-p/5877452
Pozdrawiam.
3 years ago
@danuta720 Rozumiem cię ale ten dopisek czerwony EA mnie zmylił że jesteś kimś z wewnątrz EA. Mi się rozchodzi o to by EA się określiło czy da każdemu ten gratis tak jak obiecywało że według głównego warunku że wystarczy kupić dodatek przed 8 września czy nie....Bo wydaje mi się że nie dostaniemy tego gratisu mimo obietnic. Nigdzie nie pisało że trzeba go kupić cyfrowo i że nie chonoeują tych i tych sklepów. Na dodatek aktualizacja ktòra miała naprawić czasy simowe ich nie naprawiła. Pamiętam że to samo działo mi się z wiejska sielanką a ustąpiło dopiero gdy jakiś pracownik EA usunął sklonowany dodatek na koncie origin. Ten dodatek licealne lata nadal widnieje na koncie podwójnie i tak mi się wydaje dopuki nie usuną graczą sklonowanych dodatków na koncie wyświetlających się podwójnie ten problem nadal będzie występował zarówno z gratisem jak o z rozgrywką. Raz się simowie starzeją a raz rozgrywka cofa się w czasie....a raz mam rozmyty ekran po wczytaniu gry. Wystarczy usunąć podwujne wyświetlanie się dodatku na originie a może wszystko wròci z rozgrywka do normy.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 10 hours ago
Recent Discussions
- 10 hours ago
- 15 hours ago
- 15 hours ago
- 15 hours ago
- 15 hours ago