Forum Discussion
Ja tak samo nie mam dodatkowej zawartości.. Zakupiłam w media expert dodatek.
- 3 years ago
Aktualizacja: Po mailowym kontakcie z empikiem w moim przypadku, jednak otrzymałem kod do dodatkowej zawartości i wszystko działa , przedmioty są dostępne w grze,. Jedynie nadal utrzymujący się problem to zduplikowany dodatek w menu głównym . W każdym razie jest możliwość otrzymania kodu do "odjechany sprzęt streamera ". Zalecam skontaktowanie się ze sprzedawcą i złożenia reklamacji.
- 3 years ago
@Saira21 @emiliaa2002 @megi82 Ja też kupiłam dodatek w Media Expert przez stronę internetową, odebrałam go 1 sierpnia, a 2 sierpnia otrzymałam meila z kodem do zawartości dodatkowej. Meil był w zakładce 'oferty' na gmail, temat meila: "Kod aktywujący pakiet DLC do gry The Sims 4 Licealne Lata! Wykorzystaj go >>".
- 3 years ago@Doris457 U mnie nie ma takiej ani wiadomości ani akcji z media expert milczą na ten temat. Nie nie wyślą kodu mimo kontaktu z nimi. A EA to wiadomo. Jòż sądzę że tego nie dostanę. Wysłałam do media expert nawet zdjęcie paragonu to nie nie dało. Najpierw kontaktowałam się z media expert potem z EA to nic nie dało i z bulem muszę się pogodzić z losem że tego nie dostaniemy.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 10 hours ago
- 14 hours ago
- 14 hours ago
- 14 hours ago
- 15 hours ago