Forum Discussion
kupiłam w dniu premiery w media expert dodatek The Sims 4 Licealne Lata i nie dostałam gratisowego zestawu „Odjechany sprzęt streamera”HELP. pisałam do EA zero reakcji z ich strony, a zadzwonić nie mam jak. zostałam z niczym EA nie fajnie tak robisz - - ostatni raz coś kupiłam w dniu premiery bo to sie zwyczajnie nie opłaca - mówicie że jeśli się kupi przed 8 września to dostanie się ten gratis ale tak nie jest - wersja pudełkowa nie otrzymałam - „Odjechany sprzęt streamera”HELP
- Narayen3 years agoLegend
Trzeba skontaktować się ze sklepem detalicznym, w którym się kupiło ten dodatek nie z producentem - Takie sklepy detaliczne jak Empik czy Mediaexpert do każdego egzemplarza gry, zapewne otrzymują dodatkowe klucze do zawartości dodatkowej i producent gry za to nie odpowiada co się dzieje z tymi kluczami, za towar oraz jego zawartość czy jest kompletny (jak zapewnia producent) odpowiada sam właśnie sklep, tak samo jak kupisz jakąś grę płytową w sklepie i okaże się że płyta jest uszkodzona np. przy transporcie z hurtowni, wyładunku do tego sklepu lub coś innego, nagle pękła lub się porysowała, to nie dzwonisz do producenta o jej wymianę, tylko ten sklep musi się zobowiązać do jej wymiany, a nie producent.
Podobnie może się zdarzyć, jak kupisz np. buty znanej renomowanej marki, a w domu po otwarciu pudełka zauważasz że brakuje sznurowadeł, to po te sznurowadła nie dzwonię do producenta tych butów, tylko idę do sklepu gdzie je kupiłem, żeby te sznurowadła mi dodał.
- 3 years ago@Narayen Ale była jakaś informacje że są kody dodatkowe u sprzedawcy?? Jak tak to proszę o link bo ja nie widziałam więc raczej nie ma takich kodów
- Narayen3 years agoLegend
W tym samym temacie jest, przewiń troszkę do góry, po kontakcie ze sklepami, otrzymali swoje kody do tej zawartości:
@kolega24 - https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/INFO-Brak-dodatkowej-zawartosci-za-pre-order-The-Sims-4-Licealne/m-p/11693844#M16389
@Doris457 - https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/INFO-Brak-dodatkowej-zawartosci-za-pre-order-The-Sims-4-Licealne/m-p/11694072#M16393
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 10 hours ago
- 15 hours ago
- 15 hours ago
- 15 hours ago
- 15 hours ago