Solved
Forum Discussion
3 years ago
@malynowalola Nie ma takich kodòw pisałam z pytaniem do media expert- niestety nie mają kodòw. EA odpisuję że to problem globalny ..... hm jakoś wybiórczo bo niektórzy czytałam że dostali ten kod
Narayen
3 years agoLegend
Widzisz, sam EA (producent gry) odpisuje jej, że musi iść po ten kod do sklepu. Jeżeli sklep twierdzi, że nie posiada, to ta placówka MediaExpert być może nie bierze udziału w tej "promocji". Ale sam fakt, że gracze otrzymują kody, potwierdzają to że otrzymali i działa.
- 3 years ago@Narayen Te osoby piszą że kupiły w sierpniu czyli po premierze. Ta data kupna może powodować błąd na oeiginie tak myślę
- Narayen3 years agoLegend
Jeżeli jest to potwierdzony błąd, to trzeba będzie jeszcze poczekać - na pewno stosowna informacja się tu pojawi i będzie można ponownie skontaktować się ze sklepem. Chociaż wspomniano tutaj, że błąd dotknął graczy, którzy kupili grę przez Origin/EA app
- 3 years ago@Narayen Obecnie lerze chora i nie mam na nic ochoty - pisze z telefonu - w simsy nie gram bo te błędy dobijają i moja przepuklina przełykowa również- w nocy byłam na pogotowiu - ucieszyłabym się gdyby EA lub Media Expert odblokowali ten gratis bez mojego dalszego udziału bo hwilowo myśli o simsach pokonała choroba - więc nie mam jak latać do tego sklepu, a z pisaniem jakoś też zero zapału do walki. Liczę na còd że sami odblokują bo ja chwilowo wypadłam z wałki o to. Jestem nieprzytomna po lekach. Przydałoby się gdyby do simsòw wprowadzili choroby jakiś pakiet rozgrywki rozwijający szpital fajnie by było eh. A w gratisy jòż tak łatwo nie uwierzę EA.... Bo to 2 raz najpierw wiejska teraz Licealne. Oby Licealne EA też odblokował skoro wiejski gratis potrafił choć był ten sam błąd.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 13 hours ago
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago