Forum Discussion
Widzisz, sam EA (producent gry) odpisuje jej, że musi iść po ten kod do sklepu. Jeżeli sklep twierdzi, że nie posiada, to ta placówka MediaExpert być może nie bierze udziału w tej "promocji". Ale sam fakt, że gracze otrzymują kody, potwierdzają to że otrzymali i działa.
- 3 years ago@Narayen Obecnie lerze chora i nie mam na nic ochoty - pisze z telefonu - w simsy nie gram bo te błędy dobijają i moja przepuklina przełykowa również- w nocy byłam na pogotowiu - ucieszyłabym się gdyby EA lub Media Expert odblokowali ten gratis bez mojego dalszego udziału bo hwilowo myśli o simsach pokonała choroba - więc nie mam jak latać do tego sklepu, a z pisaniem jakoś też zero zapału do walki. Liczę na còd że sami odblokują bo ja chwilowo wypadłam z wałki o to. Jestem nieprzytomna po lekach. Przydałoby się gdyby do simsòw wprowadzili choroby jakiś pakiet rozgrywki rozwijający szpital fajnie by było eh. A w gratisy jòż tak łatwo nie uwierzę EA.... Bo to 2 raz najpierw wiejska teraz Licealne. Oby Licealne EA też odblokował skoro wiejski gratis potrafił choć był ten sam błąd.
- 3 years ago
Aby rozjaśnić sytuacje.
Zakupiłem dodatek Licealne Lata w sklepie internetowym Empik 21.07.2022, odebrałem 29.07.2022. W dniach 30-31.07.2022 kontaktowałem się z konsultantem ea przez live chat i wpierw napisał mi , że to problem globalny , kiedy napisałem , że chodzi o wersje pudełkową polecił złożyć reklamacje u sprzedawcy , ponieważ on nie może nic z tym zrobić ani przypisać tej dodatkowej zawartości do konta . W poniedziałek 1.08.2022 zadzwoniłem na infolinie empika w sprawię reklamacji pani poinformowała, że będą kontaktować się ze mną drogą mailową , 02.08 dostałem maila od pani z informacją , że nie udało się pozyskać kodu i mam zwrócić produkt. 03.08 otrzymałem kolejnego maila i tym razem informacja , że kod udało się pozyskać i otrzymałem go w załączeniu. Zainstalowałem i wszystko działa. Dziś 04.08.2022 otrzymałem kolejnego maila tym razem oficjalnego od sklepu Empik z kodem do dodatkowej zawartości . Reasumując osoby , które zakupiły ten dodatek w wersji pudełkowej w sklepach takich jak : empik, media markt, media expert należy zwrócić sie do sprzedawców i zgłosić reklamacje i każdy powinien ten kod otrzymać . Z informacji , które otrzymałem EA tego niestety nie załatwi więc nie ma po co się z nimi kontaktować jedynie kod można pozyskać od sprzedawcy u , którego zakupiło się dodatek. Pozdrawiam mam nadzieję , że pomogłem.
- 3 years ago
Pisałam jeszcze raz do media expert to dostałam wiadomość opisową z ich aplikacji reklamacyjnej :
Szanowny Kliencie, w związku z Twoją rejestracją w promocji "The Sims 4" z przykrością informujemy, że Twój zakup (S060/220728131002) nie został zrealizowany w okresie obowiązywania akcji promocyjnej.
Pozdrawiamy,
Zespół Media Expert.zamieszczam poniżej taką : mimo że dodatek kupiłąm 28.07.2022 roku o godzinie 10:17 a zarejestrowałm klucz produktu na originie po 21:00 28.07.2022 w dniu premiery. Więc co dalej gdzie mam to zgłosić skoro sklep odpisał bzdete skoro gratis przysługuje jeśli sie kupi dodatek przed wrześniem 2022 roku. EA nadal milczy a media expert wykręca wałek - mam dosyć oficjalnie chyba zgłoszę sprawę do rzecznika praw konsumenta bo to jest oszustwo zarówno EA jak i media expert
Szanowny Kliencie, w związku z Twoją rejestracją w promocji "The Sims 4" z przykrością informujemy, że Twój zakup (S060/220728131002) nie został zrealizowany w okresie obowiązywania akcji promocyjnej.
Pozdrawiamy,
Zespół Media Expert. - 3 years ago
POPRAWKA WŁAŚNIE JEDNAk OTRZYMAŁAM KOD PO ZGŁOSZENIU REKLAMACJI TEGO ZE NA STRONIE PRZESŁANEJ PRZEZ MEDIA EXPERT GRATIS NIE PRZESZEDŁ https://www.mediaexpert.pl/lp,12808-ea-the-sims-4,s - TO TA STRONA Z Media Expert. Nic nie skutkowało ani EA ani ta strona co podałam wcześniej - dopiero napisanie do wcześniejszej konsultantki z media expert do której pisałam 30 lipca - dziś zadziałało jakieś 15 minut temu. Hm więc w sumie najlepiej po prostu do skutku pisać z pierwszą osobą z którą się skontaktuje w media expert ale można spróbować najpierw wysłać tu zgłoszenie (dziś media expert to udostępnił (u mnie przy kupnie z 28.08.2022 r nie zadziałało-napisałam do nich więc ponownie i oni to jakoś odblokowali i wysłali w mejlu kod pod pierwszym kontaktem z nimi - dziś jakieś 15-20 minut temu.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam ale całą ta sytuacja nie była fajna...... by uniknąć takich sytuacji EA powinno dawać te kody sklepowi razem z pudełkami by zaraz przy zakupie były wydawane. Pozostał błąd na origin że dodatek wyświetla się podwójnie ale gratis wreszcie dostałam dzięki nie ustawaniu kontaktowania się z media expert, mimo że byłam już zrezygnowana
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago