Solved
Forum Discussion
Narayen
3 years agoLegend
Jeżeli jest to potwierdzony błąd, to trzeba będzie jeszcze poczekać - na pewno stosowna informacja się tu pojawi i będzie można ponownie skontaktować się ze sklepem. Chociaż wspomniano tutaj, że błąd dotknął graczy, którzy kupili grę przez Origin/EA app
3 years ago
@Narayen Obecnie lerze chora i nie mam na nic ochoty - pisze z telefonu - w simsy nie gram bo te błędy dobijają i moja przepuklina przełykowa również- w nocy byłam na pogotowiu - ucieszyłabym się gdyby EA lub Media Expert odblokowali ten gratis bez mojego dalszego udziału bo hwilowo myśli o simsach pokonała choroba - więc nie mam jak latać do tego sklepu, a z pisaniem jakoś też zero zapału do walki. Liczę na còd że sami odblokują bo ja chwilowo wypadłam z wałki o to. Jestem nieprzytomna po lekach. Przydałoby się gdyby do simsòw wprowadzili choroby jakiś pakiet rozgrywki rozwijający szpital fajnie by było eh. A w gratisy jòż tak łatwo nie uwierzę EA.... Bo to 2 raz najpierw wiejska teraz Licealne. Oby Licealne EA też odblokował skoro wiejski gratis potrafił choć był ten sam błąd.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 14 hours ago
Recent Discussions
- 14 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 19 hours ago