Forum Discussion
Jeżeli jest to potwierdzony błąd, to trzeba będzie jeszcze poczekać - na pewno stosowna informacja się tu pojawi i będzie można ponownie skontaktować się ze sklepem. Chociaż wspomniano tutaj, że błąd dotknął graczy, którzy kupili grę przez Origin/EA app
Aby rozjaśnić sytuacje.
Zakupiłem dodatek Licealne Lata w sklepie internetowym Empik 21.07.2022, odebrałem 29.07.2022. W dniach 30-31.07.2022 kontaktowałem się z konsultantem ea przez live chat i wpierw napisał mi , że to problem globalny , kiedy napisałem , że chodzi o wersje pudełkową polecił złożyć reklamacje u sprzedawcy , ponieważ on nie może nic z tym zrobić ani przypisać tej dodatkowej zawartości do konta . W poniedziałek 1.08.2022 zadzwoniłem na infolinie empika w sprawię reklamacji pani poinformowała, że będą kontaktować się ze mną drogą mailową , 02.08 dostałem maila od pani z informacją , że nie udało się pozyskać kodu i mam zwrócić produkt. 03.08 otrzymałem kolejnego maila i tym razem informacja , że kod udało się pozyskać i otrzymałem go w załączeniu. Zainstalowałem i wszystko działa. Dziś 04.08.2022 otrzymałem kolejnego maila tym razem oficjalnego od sklepu Empik z kodem do dodatkowej zawartości . Reasumując osoby , które zakupiły ten dodatek w wersji pudełkowej w sklepach takich jak : empik, media markt, media expert należy zwrócić sie do sprzedawców i zgłosić reklamacje i każdy powinien ten kod otrzymać . Z informacji , które otrzymałem EA tego niestety nie załatwi więc nie ma po co się z nimi kontaktować jedynie kod można pozyskać od sprzedawcy u , którego zakupiło się dodatek. Pozdrawiam mam nadzieję , że pomogłem.
- 3 years ago
Pisałam jeszcze raz do media expert to dostałam wiadomość opisową z ich aplikacji reklamacyjnej :
Szanowny Kliencie, w związku z Twoją rejestracją w promocji "The Sims 4" z przykrością informujemy, że Twój zakup (S060/220728131002) nie został zrealizowany w okresie obowiązywania akcji promocyjnej.
Pozdrawiamy,
Zespół Media Expert.zamieszczam poniżej taką : mimo że dodatek kupiłąm 28.07.2022 roku o godzinie 10:17 a zarejestrowałm klucz produktu na originie po 21:00 28.07.2022 w dniu premiery. Więc co dalej gdzie mam to zgłosić skoro sklep odpisał bzdete skoro gratis przysługuje jeśli sie kupi dodatek przed wrześniem 2022 roku. EA nadal milczy a media expert wykręca wałek - mam dosyć oficjalnie chyba zgłoszę sprawę do rzecznika praw konsumenta bo to jest oszustwo zarówno EA jak i media expert
Szanowny Kliencie, w związku z Twoją rejestracją w promocji "The Sims 4" z przykrością informujemy, że Twój zakup (S060/220728131002) nie został zrealizowany w okresie obowiązywania akcji promocyjnej.
Pozdrawiamy,
Zespół Media Expert. - 3 years ago
POPRAWKA WŁAŚNIE JEDNAk OTRZYMAŁAM KOD PO ZGŁOSZENIU REKLAMACJI TEGO ZE NA STRONIE PRZESŁANEJ PRZEZ MEDIA EXPERT GRATIS NIE PRZESZEDŁ https://www.mediaexpert.pl/lp,12808-ea-the-sims-4,s - TO TA STRONA Z Media Expert. Nic nie skutkowało ani EA ani ta strona co podałam wcześniej - dopiero napisanie do wcześniejszej konsultantki z media expert do której pisałam 30 lipca - dziś zadziałało jakieś 15 minut temu. Hm więc w sumie najlepiej po prostu do skutku pisać z pierwszą osobą z którą się skontaktuje w media expert ale można spróbować najpierw wysłać tu zgłoszenie (dziś media expert to udostępnił (u mnie przy kupnie z 28.08.2022 r nie zadziałało-napisałam do nich więc ponownie i oni to jakoś odblokowali i wysłali w mejlu kod pod pierwszym kontaktem z nimi - dziś jakieś 15-20 minut temu.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam ale całą ta sytuacja nie była fajna...... by uniknąć takich sytuacji EA powinno dawać te kody sklepowi razem z pudełkami by zaraz przy zakupie były wydawane. Pozostał błąd na origin że dodatek wyświetla się podwójnie ale gratis wreszcie dostałam dzięki nie ustawaniu kontaktowania się z media expert, mimo że byłam już zrezygnowana
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago