Forum Discussion
Pisałam jeszcze raz do media expert to dostałam wiadomość opisową z ich aplikacji reklamacyjnej :
Szanowny Kliencie, |
w związku z Twoją rejestracją w promocji "The Sims 4" z przykrością informujemy, że Twój zakup (S060/220728131002) nie został zrealizowany w okresie obowiązywania akcji promocyjnej. Pozdrawiamy, Zespół Media Expert. |
zamieszczam poniżej taką : mimo że dodatek kupiłąm 28.07.2022 roku o godzinie 10:17 a zarejestrowałm klucz produktu na originie po 21:00 28.07.2022 w dniu premiery. Więc co dalej gdzie mam to zgłosić skoro sklep odpisał bzdete skoro gratis przysługuje jeśli sie kupi dodatek przed wrześniem 2022 roku. EA nadal milczy a media expert wykręca wałek - mam dosyć oficjalnie chyba zgłoszę sprawę do rzecznika praw konsumenta bo to jest oszustwo zarówno EA jak i media expert
Szanowny Kliencie, |
w związku z Twoją rejestracją w promocji "The Sims 4" z przykrością informujemy, że Twój zakup (S060/220728131002) nie został zrealizowany w okresie obowiązywania akcji promocyjnej. Pozdrawiamy, Zespół Media Expert. |
POPRAWKA WŁAŚNIE JEDNAk OTRZYMAŁAM KOD PO ZGŁOSZENIU REKLAMACJI TEGO ZE NA STRONIE PRZESŁANEJ PRZEZ MEDIA EXPERT GRATIS NIE PRZESZEDŁ https://www.mediaexpert.pl/lp,12808-ea-the-sims-4,s - TO TA STRONA Z Media Expert. Nic nie skutkowało ani EA ani ta strona co podałam wcześniej - dopiero napisanie do wcześniejszej konsultantki z media expert do której pisałam 30 lipca - dziś zadziałało jakieś 15 minut temu. Hm więc w sumie najlepiej po prostu do skutku pisać z pierwszą osobą z którą się skontaktuje w media expert ale można spróbować najpierw wysłać tu zgłoszenie (dziś media expert to udostępnił (u mnie przy kupnie z 28.08.2022 r nie zadziałało-napisałam do nich więc ponownie i oni to jakoś odblokowali i wysłali w mejlu kod pod pierwszym kontaktem z nimi - dziś jakieś 15-20 minut temu.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam ale całą ta sytuacja nie była fajna...... by uniknąć takich sytuacji EA powinno dawać te kody sklepowi razem z pudełkami by zaraz przy zakupie były wydawane. Pozostał błąd na origin że dodatek wyświetla się podwójnie ale gratis wreszcie dostałam dzięki nie ustawaniu kontaktowania się z media expert, mimo że byłam już zrezygnowana
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 17 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago
- 18 hours ago