Solved
Forum Discussion
3 years ago
Ja również jestem w takiej sytuacji. Zakupiłam dodatek w Media Expert i nie otrzymałam kodu. Origin odsyła mnie do Media Expert, a sklep nie uznaje reklamacji… pewnie odpuszczę.
3 years ago
@marenia_s Ja również kupiłam z media expert i po paru próbach kontaktu z infolinia w końcu zgodzili się rozwiązać ten problem, miałam kod do odblokowania więc jeśli nadal jest z tym problem chętnie pomogę.
- 3 years ago@marenia_s 1.zadzownic na infolinię i powiedzieć im o zakupie dodatku
2.powiedziec ze do dodatu powinien być jakiś kod do odblokowania gratisu ( pewnie powiedzą ze nic takiego nie ma i nic nie mogą zrobić )
3.w sytuacji w której nie o tym nie wiedzą powolac się na komentarz który znalazłam pod zakupem na media expert od pami Małgosia 5 sierpnia w którym dziękuję za pomoc z odblokowaniem tej zawartości.
4.po tym powini spardzic opinie znaleźć i stwierdzić że będą to weryfikować i albo każą zostać na lini albo będą do ciebie oddzwaniać.
5.po weryfikacji powni odzwonic i powiedzieć że faktycznie maja owy kod i czy mają go podać czy wysłać na maila
Mi to zajęło 10 minut ,mam nadzieję że jakoś pomogłam
(Trzeba pamiętać żeby podać za przykład właśnie ten 1 komentarz od pani Małgosi z 5 sierpnia bo bez niego będzie się trudno z nimi godadac )
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 20 hours ago
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 20 hours ago
- 24 hours ago
- 24 hours ago
- 24 hours ago