Forum Discussion
@atu27 Witaj 🙂
Takie sklepy internetowe z wersjami cyfrowymi, samymi kluczami dodatku tj. Eneba, Allegro itp. nie są sklepami autoryzowanymi przez EA do sprzedaży produktów i dodatkowo nie są objęte pomocą techniczną ze strony EA, jeżeli kupisz klucz dodatku, a nie dostaniesz osobnego kodu do zawartości, trzeba tam zgłaszać reklamacje, kupując gry w tych sklepach internetowych robisz to na własną odpowiedzialność i ryzykujesz deaktywacją klucza jeśli serwer licencyjny to wyłapie - że klucz pochodzi z nieautoryzowanego sklepu, tym samym tracisz grę (dodatek) i pieniądze, a musisz wiedzieć że te sklepy internetowe, nie biorą na siebie odpowiedzialności, wtedy to można nazwać kwadraturą koła.
Lista autoryzowanych sklepów internetowych z wersjami cyfrowymi jest tutaj - https://help.ea.com/pl/help/faq/where-to-buy-ea-games-v2/
Kupując grę np. w sklepie Origin, Steam albo innym wymienionym pod w/w linkiem są objęte gwarancją, i w przypadku braku klucza na dodatkową zawartość można skontaktować się bezpośrednio z pomocą techniczną EA.
Po dodatkowy kod ze sklepu stacjonarnego np. MediaExpert, MediaMarkt, Empik, o ile bierze udział w takiej promocji, trzeba do nich się zgłaszać i zostało to już wyjaśnione we wcześniejszych wpisach.
- atu273 years agoRising Adventurer@Narayen Dosyć dziwne,nie kupiłam klucza dzielonego,tylko oryginalny który działa online,i jestem jego jedynym właścicielem,zapłaciłam niewiele mniej niż na origin,ale jednak dla mnie ta zniżka była ważna,kupiłam tam już kilka akcesoriów i nie miałam problemów,więc to dosyć niesprawiedliwe,pudełkowe wersje były dużo tańsze i nie mają takich problemów.Ale dziękuję za info,następnym razem kupię pudełko,choć wolę wersję cyfrową.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 20 hours ago
- 24 hours ago
- 24 hours ago
- 24 hours ago