Jak naprawić TS4 po nowej aktualizacji BEZ Origin/Steam?
Cześć. Pisze do Was z moim problemem w Simsach. Krótko chodzi mi o to, czy jest jakiś sposób żeby naprawić to że gra się crashuje bez Origina/Steama itp? Wiem że na Originie można tam sobie dopisać "-nosound" i gra jest wtedy bez dźwięku. Jeżeli chcecie wiedzieć dlaczego nie mam dostępu do Origina to już piszę. Nie działa na moim komputerze. Gdy się loguje jest ciągle biały ekran i nigdy nie znika, próbowałem już wszystkiego, czyszczenie cache i serio wszystkiego. Ale jak gram w tą grę? Grę z Origin po każdym większym update który mnie interesuje (tak jak teraz te platformy, ponieważ kocham budować) pobieram na innym komputerze (gry nie mam na tym koncie z którego pisze), zgrywam na swój i znalazłem na YouTube poradnik jak grać w TS4 bez Origin. Przepraszam jeżeli nie jest to zgodne z waszą polityką, ale jak działał mi Origin to wydałem na tą grę o wiele za dużo pieniędzy żeby sobie ją odpuścić. Mam nadzieję że coś się znajdzie, ponieważ nie wytrzymuje tego, i tak zapisuje często grę, ale crashe są oczywiście nieprzewidywalne i tracę 25/30 minut swojego życia i dalszą chęć do grania.