Forum Discussion

Zuchaa_aa's avatar
5 years ago
Solved

Jak ponownie pobrać the sims 4?

Jak mogę pobrać the sims 4 jak miałam resetowany komputer i nie mogę jeszcze raz użyć kodu który był dołączony do gry?

• @Zuchaa_aa 

Musisz zalogować się na to samo swoje konto w Origin, jakiego używałaś wcześniej przed reinstalacją systemu.

Jak się już zalogujesz, to w zakładce "Moja biblioteka gier" będzie okładka Twojej gry The Sims 4 - Kliknij na nią i następnie na pomarańczowy przycisk "Pobierz".

4 Replies

• @Zuchaa_aa 

Musisz zalogować się na to samo swoje konto w Origin, jakiego używałaś wcześniej przed reinstalacją systemu.

Jak się już zalogujesz, to w zakładce "Moja biblioteka gier" będzie okładka Twojej gry The Sims 4 - Kliknij na nią i następnie na pomarańczowy przycisk "Pobierz".

• @ mam podobny problem. Chciałabym zainstalować grę na drugim komputerze, ale nie mogę powtórnie wykorzystać kodu. Czy nie mogę zainstalować gry na dwóch komputerach?
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @3598100

Na drugim komputerze najpierw pobierz i zainstaluj Origin
    http://origin.com/download ( Strona dostosuje sie do polskiego jezyka)

Nastepnie zaloguj sie na swoje konto. Wejdz w zakladke Moja biblioteka gier i kliknij na okładke gry. Powinna pokazac sie opcja Pobierz.
    Jak w to klikniesz gra zostaie zainstalowana na nowym komputerze

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 5 days ago