Forum Discussion
Kod testingcheats true dotyczy trybu życia i nie współpracuje z trybem budowy, więc nie ma żadnego wpływu na kody dotyczące budowy.
Tak na marginesie, Kod testingcheats true działa tylko na Simach, oraz na niektórych obiektach, ale tylko w trybie życia.
Z tego co wiem, po najnowszych aktualizacjach trzeba poprzedzić to kodem testingcheats true, bez tego kodu w/w polecenia poprzedzone bb nie działają. Sprawdź to u siebie najlepiej! kod testing u Ciebie może być cały czas włączony i te dwa działają.
Sprawdź sobie, czy po wpisaniu kodu testingcheats true i następnie te dwa pozostałe kody zaskoczą.
- danuta7207 months agoHero+
Sprawdziłam teraz w testowej grze (czystej, nowej) i wszystkie trzy kody działają bez żadnego pomocniczego kodu, więc nie potrzeba wpisywać kodu testingcheats true , który to kod (jak napisałam wyżej) dotyczy tylko trybu życia.
Ale uwaga:
Żadnych obiektów z Debug nie znajdziesz w zakładce "wszystko". Obiekty z Debug znajdują się w poszczególnych kategoriach/zakładkach. Ta ogólna zakładka Debug została skasowana przez EA po ktorejś aktualizacji gry.
I tak - po wpisaniu ostatniego kodu Debug w okienku trybu budowy, trzeba przejść do poszczególnych zakładek, np. Dekoracje i w niej, w kategoriach:
- Rośliny domowe,
- Rzeźby,
- Ozdoby ścian,
- Szpargały,
- Różne
znajdują się obiekty z Debug, oraz obiekty znajdujące się w otoczeniu poza parcelami.
Obiekty Debug znajdziesz także w kategoriach:
- Oświetlenie>lampy ogrodowe, różne;
- Obiekty według pokoju/Poza domem>transport, zajęcia poza domem, gotowanie poza domem, śmietniki i skrzynki pocztowe,lampy ogrodowe, etc...
- Buduj>Drzewa, krzaki, kwiaty, fundamenty, rzeźby na dach(kominy), rzeźby ścienne (parapety).
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 17 hours ago
- 2 days ago