Forum Discussion

MaiXik's avatar
MaiXik
Seasoned Newcomer
1 month ago
Solved

Kolekcje kupione za Moole na rynku nie wyświetlają się w bibliotece EA App

Kupiłam walutę the sims 4 czyli Moole i na rynku zapłaciłam nimi za kolekcje ts4. Niestety w aplikacji EA nie pojawiają się jakoby były w bibliotece. Poczekanie parę dni na dodanie ich w systemie nic nie dało, tak samo nie da się nic z tym zrobić poprzez naprawę gry oraz zarządzaniem dodatkami. Nie mogę ich pobrać nic. Tylko na rynku w grze pokazują się jako posiadane a nigdzie więcej ich nie ma. Najlepsze jest to, że parę z nich normalnie dodało się do biblioteki w EA App ale reszta nie. Nie mogę także zgłosić tego problemu w żaden sposób, ani założyć sprawy, ani nic bo wszystko znika i nie ma odzewu.

• EA_Kuba​ mi pomogło to: "Jeden z graczy podał też dodatkowe obejście, którego jeszcze tutaj nie próbowaliśmy: wyłączenie automatycznego pobierania zawartości z Rynku, ponowne pobranie pakietu, a dopiero później ponowne włączenie tej opcji. W jego przypadku pomogło." Także ja dziękuję już bardzo za każdą pomoc <3

10 Replies

• faeboy's avatar
    faeboy
    Seasoned Novice
    1 month ago

EA_Kuba​ mi pomogło to: "Jeden z graczy podał też dodatkowe obejście, którego jeszcze tutaj nie próbowaliśmy: wyłączenie automatycznego pobierania zawartości z Rynku, ponowne pobranie pakietu, a dopiero później ponowne włączenie tej opcji. W jego przypadku pomogło." Także ja dziękuję już bardzo za każdą pomoc <3

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

MaiXik​ faeboy​ 

Sprawdźcie proszę, czy po uruchomieniu zupełnie nowej rozgrywki (bez modów) na zupełnie nowym koncie administratora, możecie skorzystać z zakupionej  zawartości.

Jeden z graczy podał też dodatkowe obejście, którego jeszcze tutaj nie próbowaliśmy: wyłączenie automatycznego pobierania zawartości z Rynku, ponowne pobranie pakietu, a dopiero później ponowne włączenie tej opcji. W jego przypadku pomogło.

Dajcie znać, jak wygląda sytuacja po tych testach.

• faeboy's avatar
    faeboy
    Seasoned Novice
    1 month ago

EA_Kalina​  Problem jedynie dotyczy tej jednej kolekcji. Próbowałem odinstalować i zainstalować inne kolekcje i wszystko działa bez problemu. Tylką z tą kolekcją jest problem :/

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Hej faeboy​ Dzięki za dołączenie do wątku.

Na zrzucie ekranu widzę, że przy jednej z kolekcji pojawia się komunikat „Błąd pobierania”. Czy ten sam komunikat widzisz przy wszystkich kolekcjach, których nie możesz zainstalować?

Daj też znać, czy problem dotyczy wyłącznie kolekcji kupionych za Moole, czy również innych dodatków lub pakietów dostępnych w EA app.

• faeboy's avatar
    faeboy
    Seasoned Novice
    1 month ago

Hej, mam taki sam problem. Próbowałem wszystkiego i nic nie pojawia się w grze, teraz próbowałem zainstalować od nowa i nie mogę :/ Może ktoś pomóc proszę :c

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Hej MaiXik​ 

Sprawdź proszę czy widzisz swoje kolekcje na Rynku The Sims 4. Jeśli tak, możesz skorzystać z filtra i wyszukać kolecje wytwurców w trybie budowania.

• MaiXik's avatar
    MaiXik
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Już to robiłam ale nic to nie dało.

• MaiXik​ 

Obecnie wszystkie zakupione pakiety TS4 znajdziesz w zakładce Rynek i tam musisz je aktywować > instrukcja graficzna.

Biblioteka w aplikacji EA służy jedynie do odinstalowania gry oraz jej pakietów. Jeżeli nie widzisz ich w aplikacji > wyczyść jej pamięć podręczną i zrestartuj komputer.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,898 Posts