Forum Discussion

Marina0213's avatar
Marina0213
Seasoned Newcomer
1 day ago
Solved

Kupiłam na rynku produkt "Letni wyjazd"

Owszem pieniądze z konta zeszły,  ale produktu nie ma,  na końcu pojawił się komunikat "ups coś poszło nie tak"  no to naprawcie to swoje ups, i proszę albo o zwrot pieniędzy na konto albo o produkt.  Nie chcę mieć  takich przygód przy zakupie produktów na rynku ani nigdzie więcej.  Kosztowało mnie to 15 zł.  Więc proszę o zwrot pieniędzy lub dostarczenie produktu. Dziękuję za pozytywne załatwienie mojej sprawy...

• Hej Marina0213​ 

Jeśli kupiona przez Ciebie zawartość nie pojawi się w grze po upłynięciu 24 godzin, po ponownym uruchomieniu gry - skontaktuj się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Usunąłem zamieszczony przez Ciebie załącznik, ponieważ zawierał Twoje prywatne dane. 

Nigdy nie zamieszczaj dowodów zakupu na publicznym forum. 

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 hours ago

Hej Marina0213​ 

Jeśli kupiona przez Ciebie zawartość nie pojawi się w grze po upłynięciu 24 godzin, po ponownym uruchomieniu gry - skontaktuj się z nami poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

Usunąłem zamieszczony przez Ciebie załącznik, ponieważ zawierał Twoje prywatne dane. 

Nigdy nie zamieszczaj dowodów zakupu na publicznym forum. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago
7,898 Posts