Forum Discussion

2004antosia's avatar
2004antosia
Newcomer
13 hours ago

Lustro

Cześć 

Nie mogę się pozbyć tego komunikatu próbowałam resetować simkę resetować lustro podróżować z simką na inną parcelę weszłam do Casa przebrałam simkę i to dalej nie chcę zniknąć 

Interakcję z lustrem też robiłam i to też nie pomogło

Pomóżcie

Naprawa w EA też nie pomaga i już nie wiem co zrobić nie mam modów 

3 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    20 minutes ago

2004antosia​ 

Do poprzedniego postu dodam jeszcze jedną informację. Jeżeli posiadasz dodatek "Zostań Gwiazdą", to twoja Simka mogla nabyć dziwactwo "Próżność", a wtedy musi często spoglądać w lustro.

Jeżeli Sim nie przegląda się często w lustrze, wtedy staje się napięty.

Dziwactwo to można spróbować usunąć za pomocą:

• Eliksir „B-gone” (B-gone Quirk Be-Gone): To najprostszy sposób w grze. Kup eliksir w sklepie z nagrodami za punkty satysfakcji, a następnie daj go swojemu Simowi do wypicia. Eliksir usunie wybrane dziwactwo.
    • Celebrity Cleanse (Oczyszczenie z gwiazdorstwa): Użyj telefonu lub komputera, wybierz usługę "Zarezerwuj Celebrity Cleanse" (Celebrity Cleanse), co kosztuje 275 Simoleonów. To usunie negatywne cechy/dziwactwa.
    • Kody (Testingcheats):
      1. Wpisz testingcheats true w konsoli kodów (Ctrl+Shift+C).
      2. Przytrzymaj Shift i kliknij na Sima.
      3. Wybierz opcję "Osobliwości" (Quirk), a następnie znajdź "Próżność" i usuń ją.
    • U mnie w grze - klikasz na Sima i wybierasz opcje:

• Naturalne ignorowanie: Jeśli po prostu przestaniesz zaspokajać potrzebę przeglądania się, dziwactwo może z czasem samo zniknąć (lub zostać zastąpione innym), ale jest to proces długotrwały.

Dziwactwa są aktywne tylko wtedy, gdy Sim ma wysoki poziom sławy. Jeśli zrzekniesz się sławy, dziwactwa również znikną.

• 2004antosia's avatar
    2004antosia
    Newcomer
    53 minutes ago

Jak podeszłam do Lustra tam nie mam czegoś takiego jak Podziwiaj Siebie

+ kupiłam inne lustro robiłam co się dało i nic ona ma tylko spróbuj się uspokoić 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 hour ago

Hej 2004antosia​ 

To jest napięcie związane z cechą „Próżność” – Sim musi „podziwiać siebie” w lustrze, a nie tylko się przebrać czy podejść do lustra.

Spróbuj dokładnie tej interakcji:
    Kliknij lustro > „Podziwiaj siebie” (nie „Zmień strój”, nie „Sprawdź wygląd”).
    Pozwól animacji zakończyć się do końca, bez przerywania.

Jeśli to nie zadziała:
    – kup nowe lustro (inne niż dotychczasowe) i spróbuj na nim
    – usuń obecne lustro i postaw je ponownie
    – wyjdź całkowicie z gry (nie do menu, tylko zamknij) i uruchom ponownie

Ten typ nastrojnika czasem „zawiesza się”, ale zwykle znika po poprawnym wykonaniu interakcji na nowym obiekcie.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 20 minutes ago
7,650 Posts