Forum Discussion

blazka_solo's avatar
blazka_solo
Newcomer
3 days ago

Mody

Nie wiem dlaczego ale gdy chce odpalić mody i klikam w opcjach by włączyć cc i mody to gra mi mówi żeby działało to trzeba uruchomić ponownie a jak tak robię to nagle ustawienia z modami są wyłączone. Nie mam pojęcia jak to naprawić ktoś pomóż pls.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej blazka_solo​ 

Najczęściej są dwie przyczyny. Albo plik ustawień gry się nie zapisuje, albo coś w systemie lub chmurze nadpisuje ustawienia po restarcie gry.

Podsyłam Ci kilka wskazówek:
    Zamknij grę i EA app, potem wejdź do Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 i usuń plik Options.ini. Gra stworzy go od nowa.
    Uruchom grę jako administrator, wejdź w Opcje > Inne, włącz mody i CC, zapisz i pozwól grze się zamknąć.
    Po restarcie gry sprawdź, czy opcje nadal są włączone, zanim wejdziesz do zapisu.
    Jeśli używasz synchronizacji w chmurze (OneDrive), wyłącz ją dla folderu Dokumenty, bo często cofa ustawienia.
    Na koniec upewnij się, że folder Mods nie jest oznaczony jako „tylko do odczytu”.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago
7,568 Posts