Forum Discussion

Wez0Sie's avatar
Wez0Sie
Newcomer
3 days ago

Nie działa galeria

Po wczorajszej aktualizacji nie działa galeria gdy próbuje udostępnić parcelę lub rodzinę nie wyświetla się nawet w moim katalogu a w bibliotece pokazuje że jest udostępniona, plus usnęło mi wcześniej udostępnione rodziny 

2 Replies

• Ja z kolei po raz kolejny nie mogę zapisać parceli w bibliotece. Wyskakuje taki komunikat przy każdej próbie zapisu: „Upłynął czas oczekiwania podczas przesyłania. Sprawdź połączenie internetowe lub spróbuj ponownie za chwilę.” Z połączeniem internetowym jest wszystko w porządku. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 hours ago

Hej Wez0Sie​ 

Na start spróbuj zamknąć grę i uruchomić ją ponownie, a jeśli to nie pomoże wyloguj się z konta EA w grze i zaloguj ponownie - to często odświeża bibliotekę. Dobrze też sprawdzić, czy filtr w galerii nie jest ustawiony np. tylko na „moją bibliotekę” albo konkretną zawartość. U części osób pomaga też po prostu odczekanie i ponowne sprawdzenie po jakimś czasie, bo galeria potrafi się zsynchronizować z opóźnieniem po aktualizacji.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago
7,722 Posts