Forum Discussion
Witaj @SIMKA20023
Na początek powiedz, czy grałaś już w tą grę, czy jest to pierwsze uruchomienie? Bazując na Twoim opisie, po pierwsze warto sprawdzić minimalne wymagania dla gry. Tutaj sprawdzisz, czy Twój PC będzie w stanie uruchomić The Sims 4. Jeśli chcesz włączyć automatyczny skan swojego komputera i dowiedzieć się, czy możesz uruchomić The Sims 4, odwiedź stronę firmy System Requirements Lab i uruchom dostępne tam narzędzie „Can You RUN It” przeznaczone dla The Sims 4. Ponadto zajrzyj do TEGO wątku, gdzie zawarto większość pomocnych kroków.
Powodzenia.
- 8 years agoSprawdziłam to co mi doradziłeś i wychodzi na to że mam nieaktualne sterowniki graficzne . Gra jak do tej pory działała dopiero przedwczoraj nie można jej uruchomić . Odkąd ją ponownie zainstalowałam nie udało jej się uruchomić( odinstalowywałam ją 2 lub 3 razy , myślałam że to coś da, robiłam to ze względu na to że przestała działać a nie że od odinstalowania nie działa)
- EA_Coral8 years ago
EA Staff (Retired)
Witaj @SIMKA20023
Zastanawiam się update sterowników pomógł w uruchomieniu gry, czy wciąż masz problem?
Pozdrawiam.
- 7 years ago
niestety nie mam na to funduszy....A pozatym przenoszę się na laptop choć nie chce rezygnować z simsów masz coś do polecenia jakiś model?
- danuta7207 years agoHero+Gdy robisz reinstalację gry, przed powtórnym jej zainstalowaniem, najpierw trzeba przeczyścić komputer Cleaner-em, gdyż po odinstalowaniu gry zawsze w komputerze zostają jakieś resztki starych plików. Następnie zawsze trzeba zrestartować komputer. Teraz te resztki "przylepiły się" do nowych plików instalacyjnych i dlatego gra ma problem z ich odczytaniem.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
Jak to wyłączyć?
Solved35 minutes agoJabłka nie mają nazwy.
Solved12 hours ago- 21 hours ago
- 23 hours ago