Forum Discussion

oh_my_larreh's avatar
oh_my_larreh
Seasoned Newcomer
31 days ago
Solved

Niekończący się ekran ładowania

Hej, od 2 dni nie mogę wejść do gry the sims 4. Gdy ostatnio w nie grałam moje simy się nagle zawiesiły więc wyłaczyłam grę a gdy próbowałam wejść ponownie przez 30min pokazywał mi się ekran ładowania. Usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę w aplikacji EA i wszystlie sterowniki mam aktualne. Bardzo proszę o pomoc ponieważ gram tą rodziną prawie 4 lata i byłoby super szkoda to wszystko stracić.

• oh_my_larreh​ 

Myślę, że w grze nadal mas zepsute mody, lub gra nadal je odczytuje a pomocą pliku localthumbcache.packege.  Plik ten trzeba usuwać przed każdą aktualizacją gry, po każdym usunięciu z gry jakiegoś modu/CC, oraz po każdym nowym pobraniu do gry jakiegoś moda/CC.

Najszybszym sprawdzeniem, czy gra nie została zepsuta przez mody, lub stare zapisy, jest wyjęcie całego folderu The Sims 4 na pulpit komputera i włączenie gry. Wtedy gra utworzy całkiem nowy folder  The Sims 4. W tym folderze sprawdź rozgrywkę.

Polecam również uważne przeczytanie poradnika i zastosowanie jego wskazówek: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536

2 Replies

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 days ago
7,524 Posts