4 years ago
Opcje gry w The Sims 4
Mam takie pytanie co zrobić jak w simsach 4 w opcjach naciśnie się przycisk „Przywróć domyślnie” Czy da się to gdzieś naprawić ? Z góry dziękuje i Pozdrawiam.
@555otis666 Hej 🙂
Po naciśnięciu tego przycisku, ustawienia w opcjach gry po prostu się zresetują do ustawień domyślnych - do takich jakie ustawione zostały przez twórców gry lub przy uruchomieniu The Sims 4 po raz pierwszy.
W zasadzie nie trzeba tego naciskać, a naprawić? - raczej nic się nie zepsuje, tylko trzeba będzie jeszcze raz ustawiać grę po swojemu.
Opcja ta jest niekiedy przydatna, jak się coś właśnie w grze zepsuje tzn. źle coś ustawisz w opcjach graficznych gry lub gra będzie się zacinać itp..
Cześć nacisnęłam już drugi raz i nie przywróciło mi simsow na cały ekran nadal jest tak jak po naciśnięciu tego przycisku „przywrić domyślnie” tutaj macie jeszcze dokładniej co się stało jak go nacisnęłam jest na zielono zaznaczone . Pozdrawiam
Zrób jeszcze jedną rzecz, bo coś masz pokićkane z tą konfiguracją gry:
Wyłącz grę całkowicie i wejdź w > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4, jak pokazałem na zdjęciu, tam jest taki plik Options i go usuń, następnie włącz grę - powinna gra się skonfigurować od nowa.
Zrobiłam tak jak powiedziałeś i niestety nic się nie zmieniło kliknęłam ten przycisk przywruć domyślnie ponieważ myślałam ze się naprawią opcje gry bo totalnie nie działają ale sie nie naprawiły tylko stało sie wlansie to z ekranem i teraz nic z nim nie mogę zrobić jest jakiś inny sposób?