Forum Discussion

gosiap's avatar
gosiap
New Novice
4 days ago

Płatność potwierdzona, a zamówienie nadal „Oczekuje na płatność”

Witam

Zakupiłam dodatek do The Sims 4, a płatność została w pełni zrealizowana przez Przelewy24/Adyen. Bank również potwierdza zakończenie transakcji. Jednak moje konto EA nadal pokazuje „Oczekuje na płatność” i nie mogę uzyskać dostępu do zakupionej zawartości. Czy jest możliwość ręcznego zaksięgowania płatności lub przekazanie sprawy do działu rozliczeń, ponieważ płatność została w pełni zrealizowana

8 Replies

• gosiap​ 

Informacja "oczekuje na płatność" oznacza, że pieniądze nie dotarły na twoje konto EA. W takiej sytuacji skontaktuj się z "Przelewy 24" lub/ i z bankiem. 

• gosiap's avatar
    gosiap
    New Novice
    4 days ago

Dziękuję za odpowiedź 

Chciałabym jednak zaznaczyć, że płatność została w pełni zrealizowana zarówno przez Przelewy24/Adyen, jak i potwierdzona przez mój bank.Mimo to moje konto EA nadal pokazuje „Oczekuje na płatność” i nie mogę uzyskać dostępu do zakupionego dodatku.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    4 days ago

Czy kontaktowałaś  się z Przelewy 24?  Potwierdzona płatność na ich stronie nie oznacza, że pieniądze dotarły na konto EA.

Przy okazji, z tym pośrednikiem często występują problemy. Do realizacji przelewów polecam PayPal.

• gosiap's avatar
    gosiap
    New Novice
    4 days ago

Tak, kontaktowałam się z przelewy24 i dostałam potwierdzenie płatności na maila – środki zostały pobrane i ,,przyjęte" przez odbiorcę. Kontaktowałam się już wcześniej z EA Help, jednak otrzymałam jedynie standardowe odpowiedzi, które nie rozwiązują problemu.

• gosiap's avatar
    gosiap
    New Novice
    3 days ago

Pamięć podręczna została wyczyszczona, jednak problem nadal występuje

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,353 PostsLatest Activity: 2 hours ago