Forum Discussion

zuzia20058999's avatar
zuzia20058999
Rising Traveler
1 year ago

pilna pomoc

mam problem the sims 4 wczoraj przed aktualizacja wyjęłam wszystkie mody i usunęłam  zepsuty mod, wszystko było ok , ale dzisiaj natomiast gram sobie wychodzę z restauracji bo nie dało się w restauracji  poprosić o stolik mimo kilku prób a ekran ładowania  ladowal się ciagle i nie chciał się załadować.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @zuzia20058999 

Sprawdziłam to u siebie i bez problemu mogłam poprosić o stolik (zarówno przy wejściu do restauracji jak i klikając bezpośrednio na stolik). Gram bez modów, więc na wszelki wypadek wyciągnij cały folde Mods z Dokumentów i napraw grę. 

• zuzia20058999's avatar
    zuzia20058999
    Rising Traveler
    1 year ago
    @EA_Kalina jak moja simka idzie sama to wszystko działa ,ale jak idzie na randkę z drugim sitem to nie działa klikam i nic
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    1 year ago

Hej @zuzia20058999 

Randki w restauracji nie działają poprawnie. Zostało to zgłoszone na angielskiej części forum AHQ (gdyż tylko tam zaglądają twórcy gry). Jeżeli więc chcesz, żeby zostało to szybko naprawione, zajrzyj do tego tematu i opisz w nim swój problem, oraz pod pierwszym postem kliknij w malutki prostokąt z napisem "Me too".

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,582 Posts