Forum Discussion

Lineuszek's avatar
2 years ago
Solved

Po aktualizacji The Sims 4 nie mam dodatków.

Witam

Po aktualizacji gry The Sims aplikacja EA App pokazuje, że nie mam zakupionych wcześniej dodatków. Naprawiałam grę, zrestartował aplikacje, komputer itp.

Dodatek miałam na płycie CD. Wgrałam poprzez kod. Wszystko chodziło do dzisiejszego dnia do momentu aktualizacji.

W końcu wkurzyłam się i odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie.

Dodatki, które zakupiłam nie znajdują się w mojej bibliotece.

Widnieją na liście pobranych 

Proszę o pomoc 

• @Lineuszek w tej sytuacji doradzam kontakt z naszym doradzą poprzez czat, aby sprawdzić czy Twoje dodatki są w pełni aktywne na sprawdzanym przez Ciebie koncie. Na czas rozmowy warto mieć przy sobie kody gier, numery zamówień a także dostęp do poczty email.

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Lineuszek 

Może okazać się, że brak dodtków w grze oznacza zalogowanie się do innego konta, na którym została aktywowana gra The Sims 4 w darmowej wersji. Sprawdź w historii swojego konta czy widzisz zakup gry za 0 PLN.

Warto także sprawdzić czy po zalogowaniu się do EA app za pomcą EA ID (Twój pseudonim w grze) a także za pomocą innego adresu email (sprawdź wszystkie, które posiadasz) Twoja biblioteka gier będzie kompletna.

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

• Witam

Posiadam tylko jedno konto na EA. 

Gra nie była aktywowana w darmowej wersji, tylko po kodzie, ponieważ miałam zakupiona tą grę na płycie CD.  Po aktualizacji The Sims przestały działać dodatki. 

W historii zamówień mam tylko darmowe The Sims.

W pobranych mam wszystkie pobrane na moim koncie gry i dodatki (wszystkie z The Sims - w załączniku zdjęcie).

Dodatki nadal nie działają.

Pozdrawiam 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Lineuszek 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy udało Ci się rozwiązać opisany przez Ciebie problem? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Lineuszek w tej sytuacji doradzam kontakt z naszym doradzą poprzez czat, aby sprawdzić czy Twoje dodatki są w pełni aktywne na sprawdzanym przez Ciebie koncie. Na czas rozmowy warto mieć przy sobie kody gier, numery zamówień a także dostęp do poczty email.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 50 minutes ago
7,708 Posts