Forum Discussion

63721517151626's avatar
63721517151626
Rising Newcomer
26 days ago
Solved

Po aktualizacji zniknęły dodatki

W dniu dzisiejszym przy próbie uruchomienia The Sims 4 system wymusił logowanie do EA, dotychczasowe hasło nie wchodziło, zatem zostało zmienione i logowanie powiodło się. Następnie pobierała się aktualizacja gry i po pobraniu uruchomiono grę, jednak nie ma dostępu do żadnych dodatków,  które były zakupione, a mianowicie: Psy i koty, Wampiry, Star wars: wyprawa na Batuu, Mój pierwszy zwierzak, Kraina magii, Wiejska sielanka, Cztery pory roku, Zestaw świąteczny. Jak przywrócić zakupione dodatki?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    23 days ago

Hej 63721517151626​ 

Wyloguj się z aplikacji EA i spróbuj zalogować się za pomocą EA ID (to Twój pseudonim w grze) - być może zalogowałaś się na konto, gdzie była wyłacznie The Sims 4 w darmowej wersji.

4 Replies

• 63721517151626's avatar
    63721517151626
    Rising Newcomer
    25 days ago

Jak najbardziej grałam zalogowana, miałam stałe zalogowanie na nowym kompie, ale po paru dniach przy odpaleniu wyskoczyło logowanie, miałam swoje gry po zalogowaniu, ale nie chciały się odpalić ze względu na brak dodatków (była też opcja odpalenia bez dodatków, ale bałam się, że wywali mi przedmioty i zwierzęta, więc nie uruchamiałam)

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej 63721517151626​ 

Wyloguj się z aplikacji EA i spróbuj zalogować się za pomocą EA ID (to Twój pseudonim w grze) - być może zalogowałaś się na konto, gdzie była wyłacznie The Sims 4 w darmowej wersji.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

63721517151626​ daj znać czy udało Ci się zalogować na inne konto, gdzie masz inny pseudonim niż np. ten pod którym Cię tu widzimy?

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,436 PostsLatest Activity: 7 days ago