Forum Discussion

Kikkutek's avatar
Kikkutek
New Rookie
7 days ago
Solved

Po naprawie gry Sims 4 dostępna jest tylko po angielsku

Cześć! Dzisiaj gra psuła się tak bardzo na wszystkich możliwych płaszczyznach (rozwijanie kariery, nowe umiejętności, tryb budowania), że postanowiłam z poziomu biblioteki zrobić naprawę całej gry wr...
  • Kikkutek's avatar
    6 days ago

Cześć danuta720 
    Gra była zakupiona wiele lat temu w Polsce. Ona i wszystkie dodatki, pakiety i akcesoria. Mieszkam w Polsce, od zawsze.

Ponad rok temu miałam ten sam problem - po jednej z aktualizacji gra zmieniła język na angielski i nie miałam możliwości zmiany go na jakikolwiek inny.
    Kilka miesięcy temu, po jeszcze innej aktualizacji, nagle możliwość wyboru języka polskiego w magiczny sposób wróciła. Wreszcie miałam grę po polsku!

Dzisiaj rano patatajnia się rypła... Gra wciąż się wieszała, EA się wieszało, co jakiś czas pojawiał się pokazany wyżej na screenie komunikat. Za każdym razem zaznaczałam aby został wysłany raport o błędach. Z poziomu biblioteki uruchomiłam naprawę gry. Po naprawie gra ładnie się uruchomiła ale... po angielsku. Jak widać na pierwszym, wcześniejszym screenie - nie mogę wybrać innego języka. Dokładnie tak samo było wcześniej. Żadne rady z forów i czatów nie skutkowały, pisałam nawet do EA (napisałam mail po angielsku). Ponad rok grałam po angielsku. Nagle - voila - jedna automatyczna aktualizacja i naprawiło się samo. To było kilka miesięcy temu.

Dzisiaj tamta historia powtórzyła się, znowu wszystko po angielsku. Jak pomyślę, że będę znowu skazana na grę w obcym języku (miesiącami?!) to chce mi się płakać :/. Ok, znam angielski, ale nie porozumiewam się nim całkiem swobodnie, wiele niuansów językowych obecnych w grze, sprawia mi spore problemy.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,132 PostsLatest Activity: 5 hours ago