Forum Discussion

lufix3011's avatar
1 year ago
Solved

Pomocy nie ma savów

Witam

zdecydowałem, że napiszę post ponownie ponieważ jakiekolwiek rozwiązaniue dała tylko jedna osoba

A więc zmieniałem dysk na którym były zainstalowane simsy z dysku c zmieniłem na e wszystko działało ale moja siostra zaczeła grać i nie było savów ani modów wszystko miałem zapisane i mam ciagle te foldery wie ktoś jak to odzyskać

• Może spróbuj zrobić inaczej. Skopiuj swoje Saves i Mods na pendrive. Następnie utwórz swoje całkowicie nowe konto Windows. Uruchom  grę i wyjdź. Następnie przejdź do Dokumenty, otwórz folder Electronic Arts. Tu znajdziesz folder The Sims 4, w którym zastąp foldery Saves i Mods tymi, które wcześniej skopiowałeś na Pendrive.

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @lufix3011 

Powiedz nam proszę dokładnie w jaki sposób przeniosłeś grę z dysku C:\ na E:\. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

@lufix3011 Jeśli posiadasz zapisany folder ze swoimi Saves oraz Mods, możesz go wkleić w folder The Sims4 (dokładna lokalizacja: Dokumenty> Electronicts Arts>The Sims 4).

Jeśli siostra gra na tym samym komputerze, ale na odrębnym koncie EA, warto stworzyć dla niej nowe konto Windows, tak aby zapisy gry nie nakładały się na siebie.

Po stworzeniu konta Windows, Twoja siostra może przenieść swój wcześniejszy folder Saves i Mods (należy go skopiować, zanim ty uruchomisz swoje postępy).

• lufix3011's avatar
    lufix3011
    1 year ago

Tak zrobiłem już wcześniej jak napisałaś lecz nic nie działa .

• Po prostu zaznaczyłem foldery i przeniosłem na dysk e następnie po ponownym pobraniu gry dałem je do folderu simsow na początku wszystko działało ale teraz nie :/

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 year ago

Może spróbuj zrobić inaczej. Skopiuj swoje Saves i Mods na pendrive. Następnie utwórz swoje całkowicie nowe konto Windows. Uruchom  grę i wyjdź. Następnie przejdź do Dokumenty, otwórz folder Electronic Arts. Tu znajdziesz folder The Sims 4, w którym zastąp foldery Saves i Mods tymi, które wcześniej skopiowałeś na Pendrive.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,570 Posts