Potrzeby simów nie opadają
Mam problem z potrzebami simów, w ogóle nie opada zabawa,towarzystwo i higiena, pęcherz,głód i energia opadają baaardzo powoli wystrczy że się załatwią rano a w nocy mają nadal 3/4paska zielone. Przetrzymałam ich wysłałam do pracy/szkoły z czerwony pęcherzem/głodem i energią i paski same się załadowały na zielono. Przemieszczając się między parcelami/pracą paski odrazu robią się na maksa zielone.
Zrobiłam wszystkie kroki z poradnika (czyszczenie pamięci podręcznej i innych plików),zresetowałam sima klikałam w niego włączając opadanie potrzeb w rodzinie i świecie bez rekacji, to samo zrobiłam ze skrzynką pocztową, wyłączyłam kody i bez skutku. Odinstalowałam grę i zainstalowałam na nowo bez zmian. Przeniosłam folder na pulpit rozpoczęłam grę i w nowej grze dzieję się to samo, Przeniesienie w inne miasto/wyjście z simem do pracy no nic nie pomaga potrzeby są całe czas zielone co mogę jeszcze zrobić? Problem dotyczy wszystkich simów od niemowlaków po seniorów,wolna wola wyłączona,żadnych punktów aspiracj/eliksirów.
Stało się tak pod koniec stycznia przed akutalizacją i nadal trwa.
Nie mam modów.